Netværket ES21: Freja Kirk

Netværket ES21 vender tilbage tirsdag 3. november i København med besøg af sangskriver og sangerinde Freja Kirk. Katrine Villadsen kigger også forbi og fortæller om sit arbejde med Beats By Girlz.

ES21 er det åbne netværk for musik – i bred forstand. Til november vender det tilbage, og det er med Freja Kirk på programmet.

Tid: 3. november 2020 kl. 13-15
Sted: Vesterbro, København. Præcis adresse sendes direkte til tilmeldte
Tilmelding: Skriv til projektleder Jan Lippert på newsound21@gmail.com

Freja Kirks musik er en blanding af elektronisk musik og livemusik i genrevridende møder mellem det trapsoulede og det R&B-eksperimenterende. På sit seneste stærke og anmelderroste album, Pussyfied, favner hun usikkerheden og fejrer sejrene. Det er et dybt personligt album, hvor hun dykker ned i temaer om at føle sig til rette i sin krop, med sit køn og med sit begær. Freja er aktuel med koncert på VEGA i november.

Til ES21 vil hun gå i dybden med sin popmusik, produktion og performance, samt hvad der inspirerer hendes sangskrivning.

Netværket præsenterer også Katrine Villadsen, som vil fortælle om sit arbejde med Beats By Girlz, som tilbyder undervisning i elektronisk musikproduktion for piger, kvinder, trans- og ikke-binære personer.