Autor søger: Musikkyndig person til eksekvering af arrangementer

Jobopslag, maj 2023:

Brænder du for musik, og vil du gerne arbejde med komponister og sangskrivere? Er du god til at planlægge, koordinere og tage initiativ? Autor søger musikkyndig person der får ansvar for vores kommende arrangementer. Stillingen er 12 timer om ugen fra august til december.

Du kommer til at arbejde med mange forskellige arbejdsopgaver, men omdrejningspunktet bliver at sørge for arrangere og afholde en række af vores arrangementer i løbet af efteråret/vinteren 2023. Det er blandt andet vores hædersprisfest samt vores koncepter ’Seminar og Bar’ og ’Besat af musik’. Du vil også blive sat til mindre projekter. 

Din baggrund er ikke afgørende, men du skal have musik i hverdag. Enten som udøvende, skabende, formidler eller i en af de mange andre funktioner i musikbranchen, som findes i dag. Vigtigste er dog, at du er struktureret, udadvendt og ansvarsfuld i din opgaveløsning.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med fundraising, og at du har stærke skriftlige kompetencer.

Vi tilbyder 
Autor er den største og bredeste forening for komponister og sangskrivere. Du kommer til at få et indgående kendskab til musikbranchen og til dagligdagen for mange af landet komponister og sangskrivere.

Du kommer til at arbejde på et mindre sekretariat med en uformel og munter tone tæt på Nordhavn Station. Vi giver tilskud til din frokostordning, og du er omfattet af vores forsikringer om kritisk sygdom og Codan Care.

Stillingen er som udgangspunkt 12 timer i løbet af ugen, som vi i fællesskab bestemmer. Der vil være en del arbejdstimer uden for normal arbejdstid, når arrangementerne løber af stablen. Løn er efter kvalifikationer. Stillingen er midlertidig og gælder fra august til december.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos sekretariatschef Andreas Hemmeth på andreas@autor.dk  

Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, hvis den rette kandidat er fundet.  Seneste ansøgningsfrist er dog søndag den 9. juni kl. 23.59. Jobansøgningen skal sendes til andreas@autor.dk mrk. ”musikkyndig” i emnelinjen. Selve ansøgningen må maksimalt være en A4-side lang – det samme gælder for CV’et. 

Vi opfordrer derfor alle til at søge – uanset etnisk baggrund, køn, alder, handicap eller religion.

AUTOR er den største og bredeste komponist- og sangskriverforening i Danmark. Vi deler midler ud til spændende projekter, der understøtter de skabende musikere. Vi laver camps for danske sangskrivere i hele verden og har desuden en række boliger, som vores medlemmer og Koda-medlemmer kan bo i for arbejde med deres musik. Sidst men ikke mindst er vi engageret i kulturpolitik og forsøger at sikre de bedste betingelser for at der kan skabes ny og spændende musik.