Få et kig ind i K-poppens verden, når den svenske hitmager Moa Carlebecker aka. Cazzi Opeia er gæst i Autor Talks tirsdag den 29. marts kl. 11.00.

Hun stammer fra den lille svenske by Eksjö, men hendes musikalske karriere strækker sig på tværs af kontinenter. Den 33-årige sangskriver, artist og vokalproducer Moa Carlebecker dypper både tæerne i vestlig pop og i K-pop; den gigantiske sydkoreanske popverden. Det fortæller hun om i denne eksklusive Autor Talk med producer Fredrik Thomander.

En del talentfulde svenske sangskrivere er begyndt at se mindre mod det amerikanske popmarked, som de ellers har domineret siden 90’erne, og mere mod den kulørte K-pop. Moa Carlebecker skriver sange selv under navnet Cazzi Opeia og sammen med svenske Ellen Berg i sangskriverduoen Sunshine.

Moa har bl.a. skrevet sange til syvmandspopsuccesen BTS – som både topper hitlisterne i Sydkorea og går platin i USA. Hun står bag sange til NCT 127 og til popkvintetten Red Velvet ( 레드벨벳) – deres hit ”Psycho” er blevet streamet 200 millioner gange (!). Moa modtog desuden de svenske musikforlæggeres pris for Årets internationale succes i 2021.

Moa trækker selv på sin baggrund som artist – hendes debutsingle “I Belong to You” hittede især i et DJ Tiësto remix, som var med til at udbrede Moas navn internationalt. Dette forår har hun netop genoptaget sin artistkarriere med deltagelse i det svenske Melodi Grand Prix.

Hvad: Autor Talk med sangskriver Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker.
Hvornår: Tirsdag den 29. marts 2022 kl. 11.00 – ca. 11.45.
Hvor: Zoom. Mødelink sendes på dagen til de tilmeldte.

Autor Talks foregår på engelsk. Du kan stille spørgsmål til Moa Carlebecker undervejs.

Talken er gratis og for alle interesserede medlemmer af Koda. Tilmeld dig via linket nederst på siden, så får du tilsendt mødelink på dagen.

om autor talks

Autor Talks er et samarbejde mellem Autor og produceren Fredrik Thomander, hvor vi sammen præsenterer fem live talks, som sendes online i starten af 2022. Her taler Thomander med en række forskellige komponister, der skaber musik til film, computerspil, internationale artister, library music og meget mere. Samtalerne foregår på engelsk.

Fredrik Thomander er en svensk sangskriver og producer, der har haft adskillige hits over hele verden de sidste to årtier. Han ejer det store indspilningsstudie Palma Music Studios i Palma de Mallorca.

De første to Autor Talks handlede om hhv. Gaming music med Tobias Gustavsson og at være sangskriver for stjernerne med Carl Falk. Læs mere og gense dem her.

TILMELD DIG