Autors Morgensession med Dodo Gad

Mød Dodo Gad til Morgensession 29. november. Hvordan startede Dodo & The Dodos tilbage i 80’erne? Hvordan blev de største sange som “Vågner i natten” til? Og hvordan holder bandet sig i musikalsk form i dag?

Det er nogle af de ting, du kan høre om, onsdag den 29. november 2023 kl. 9-10.30, når vi får besøg af Dodo Gad til Morgensession hos Autor. Dodos tekster og melodier har været på danskernes læber siden 1980’erne, og de er stadig nogle af de mest ikoniske nationalhymner. De store hits tæller “Vågner i natten”, “Sømand af verden” og “Vi er røde, vi er hvide” (aka. “Re-Sepp-ten”), som gjorde bandets medlemmer til danske legender.

Med Dodo Gad i spidsen har Dodo & The Dodos turneret Danmark rundt i knap fire årtier, og de spiller fortsat på de store danske festivaler. Til denne Morgensession vil Dodo fortælle om, hvordan bandet startede og komme med anekdoter fra de første år i studiet, de første plader og fortælle om, hvordan Dodo & The Dodos’ største sange blev til.

Se Facebook-begivenhed.

om autors morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl og Ganger.

Denne Morgensession foregår onsdag den 29. november 2023 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd.

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Autors Morgensession med Pernille Rosendahl tirsdag den 5. september kl. 9.