DJBFA’s netværk Bag kompositionen inviterer til artist talk med Laila Skovmand, kvinden bag Aqua Sonic. Velkommen til!

Mød dine kolleger fra Aarhus-egnen til en hyggelig aften med ny inspiration og fællesskab. Christian Windfeld og DJBFA’s netværk Bag kompositionen inviterer til artist talk og netværksseminar onsdag den 18. september.

Aftenens gæst er komponist, performer, kunstnerisk leder af Between Music og lokal heltinde, Laila Skovmand. Samtalen vil dreje sig om hendes kunstneriske virke og skabelse af det storslåede værk Aqua Sonic.

Som et gennemgående træk i Laila Skovmands kunstneriske virke er en grænseløs nysgerrighed og en åbensindet tilgang, som især har fokuseret på vokale og kompositoriske opfund.

Som optrædende kunstner, sanger og komponist placerer hun sig bevidst mellem forskellige genrer og medier. Herfra undersøger hun det at være menneske for at sætte spørgsmål ved og udfordre fasttømrede opfattelser og begrænsede perspektiver. Laila Skovmands kunstneriske proces stammer fra en intuitiv metode, kombineret med en håndværkers evner og en næsten videnskabelig søgen efter ny lyd og muligheder for at udtrykke sig.

Se også mere info – and English version – i Bag kompositionens Facebook-event.


Praktisk

Der er grønne snacks og afkølede drikkevarer til aftenens deltagere. Samtalen vil foregå på engelsk.

Tid: Onsdag den 18. september 2019 kl. 19.00-21.00. (NB. Vær opmærksom på, at det er samme aften som DJBFA’s Hædersprisfest i København).

Sted: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus C.

Arrangementet er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men kræver forhåndstilmelding hos Christian Windfeld på christianwindfeld@gmail.com mrk. “DJBFA Bag kompositionen”.

Se alle DJBFA’s netværk for musikkens skabere.

NB. Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.