I samarbejde med Elektronisk Musik Danmark præsenterer DJBFA en unik masterclass og koncert med Baime og Álvaro Suárez om livet som DJ. Det foregår 8. oktober 2020 på Støberiet i København.

De to vil svare på spørgsmål, tale om DJ-teknikker og hver spille et sæt på ca. 30 minutter.

Tid: 8. oktober 2020 kl. 19-21:30
Sted: Støberiet, Blågårds Plads 5, 2200 København N
Tilmelding: Skriv navn og efternavn til elektroniskmusikdanmark@gmail.com. Det er gratis at deltage. Tilmelding er bindende, og der vil være et “No show”-fee på 300 kr.

Bemærk: Der er grundet restriktioner kun plads til 50 personer.

Se event på Facebook

Om Baime og Álvaro Suárez

Baime er en melodisk techno-duo fra Danmark. De har allerede spillet på klubber og festivaler overalt i Europa og er del af kollektiverne IG60 og CPH Deep. På scenen er de garanter for crowdpleasende øjeblikke, når de forener stor hardware-viden og snurrende rytmer med synthesizere og pads.

Álvaro Suárez er en spansk kunstner med base i København. Som barn spillede han violin, og både instrumentet og den klassiske musik har han taget med sig ind i sin tilgang til elektronisk musik. Det hører man både i hans egne kompositioner, og når han DJ’er – hvor violinen i øvrigt stadig er med. Álvaro har spillet på store, respekterede klubber i Berlin, herunder Sisyphos, Weekend, Ritter Butzke og Chalet.

transportrefusion

Derudover ydes der transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.