DJBFA’s samarbejde med fotograf Mads Fisker om fotopakker til DJBFA’s medlemmer for kun 1.000 kr. fortsætter – i 2022 stiger prisen, så book nu og få det til 1.000 kr.

Flotte og opdaterede PR-fotos øger din chance for omtale i medierne. Mange musikere undervurderer værdien af at have godt og originalt billedmateriale. Men da både blogs, sociale medier, aviser og magasiner er primært visuelt orienterede, kan et godt pressefoto bane vejen for omtale.

DJBFA og sangskriver og fotograf Mads Fisker lancerede tidligere på året et samarbejde om billige PR-fotos kun til medlemmer af DJBFA. For 1.000 kr. kan du få en fotosession og en pakke med fem flotte, æstetiske fotografier, du kan bruge efter eget ønske.   

Dette tilbud fortsætter året ud – bestil inden udgangen af 2021, og du får det til 1.000 kr. I 2022 stiger prisen til 1.500 (stadig billigt!)


Hvor og hvornår?

Fotograferingen kan stadig foregå i 2022. Mads fotograferer primært i københavnsområdet. Men bor du andre steder i landet – især hvis det er nær Aarhus – og er du interesseret i billeder, så henvend dig alligevel. Er der nok medlemmer i et bestemt område, der vil fotograferes, kan en fælles fotodag arrangeres, hvor Mads kommer til jer.

FOTOPAKKEN

Du får en pakke med fem flotte, æstetiske og evt. retoucherede fotografier, du kan bruge efter eget ønske. Mads Fisker sørger for at lytte til din musik, danne indtryk af dig som artist, kontakt med dig: aftale tid og sted, lave et shoot, retoucheringsamt eventuel klargøring til forskellige formater og medier.

Når du tilmelder dig dette tilbud, skal du overveje følgende: 

  • Hvad du/I vil bruge billederne til? (Cover, sociale medier, PR, pressemateriale) 
  • Hvilket udtryk der passer til musikken, og find fotoeksempler på dette (glad, melankolsk, opløftet, smilende, alvorlig?) 
  • Hvad skal vi kommunikere til lytterne? 
  • Hvilket medie skal billederne udgives på?
  • Farve eller sort/hvid? Noget midtimellem? 

Pris: 1.000 kr. (inkl. moms).

Mads Fisker: Om mig

Jeg hedder Mads Fisker, jeg er 31 år, bor i København og er autodidakt fotograf. Jeg har udstillet på Roskilde Festival og haft et par soloudstillinger i København. Jeg fotograferede i det hjemløse miljø, men tog en lang pause, fordi gerne ville blive bedre til at skrive sange og lære at optage musik. Nu har jeg udgivet to albums på vinyl som soloartist, og jeg har også optaget plader for andre som producer. Sidste år blev jeg sågar medlem af DJBFA – det bliver snart ikke meget bedre! 

Men! Mit kamera har kaldt på mig fra hylden i flere år, og nu måtte det altså ud i verden igen. Jeg elsker portrætformatet og menneskers historier. Derfor foreslog jeg DJBFA at sætte dette tilbud op. 

Udover at have et godt øje (og øre) for historien, ved jeg meget præcis, hvor vigtigt – men også svært – det kan være som artist at kreere og skabe indhold, som ens følgere får noget ud af. Vi vil alle gerne give noget af os selv, der skiller sig ud fra mængden. Noget der fanger vores ståsted lige nu og her, men som også viser, hvor vi er på vej hen som artister. 

Se mere om Mads Fisker og hans arbejde her.


Forud for fotosession med Mads, download venligst denne PDF.

Tilmeld dig via linket nederst på siden.

Se eksempler på Mads’ billeder:

Marc Facchini. Foto: Mads Fisker
Maja Brøns. Foto: Mads Fisker
Nikolaj Muldkjær. Foto: Mads Fisker
Laust Molthesen Andreassen. Foto: Mads Fisker
Asger Thomsen. Foto: Mads Fisker
TILMELD DIG HER