Over de næste par måneder vil trommeslageren og enmandshæren Kalle Mathiesen interviewe en række komponister og sangskrivere live på DJBFA’s Facebook-side. Navnet på serien er Alt er musik, og vi lægger hårdt ud torsdag den 24. september kl. 11, hvor komponisten Fuzzy kommer forbi og fortæller om filmmusik, yndlingstonearter og gode råd til nye musikskabere.

DJBFA vil gerne sætte fokus på kompositionen, værkerne og de overvejelser, der opstår i skabelsesprocessen – også i lyset af coronakrisen og de konsekvenser, den har haft for musiklivet, men også nogle af de muligheder, der er opstået.

Kalle Mathiesen er en ener på sit felt: Han er konservatorieuddannet musiker, Ramasjang-vært, skandinavisk mester i loop-station, verdensturnerende musiker og pivedyrsklemmende gademusikant.

Det er med andre ord svært at putte ham i en kasse. Af samme grund er Kalle det oplagte valg til at interviewe en række komponister, da han allerede ved, at inspiration er svært at tale om, og uforudsigelighed er en dyd.

Fuzzy er en prisbelønnet dansk komponist, der har lavet alt fra soundtracks, teatermusik, elektroakustiske lydværker, operaer mm. Han har studeret hos maestroer som Stockhausen og Ligeti og har som filmkomponist arbejdet sammen med instruktører som Jørgen Leth, Rainer Werner Fassbinder og Bille August og skrevet værker til alt fra Safri Duo til New Jungle Orchestra og Copenhagen Art Ensemble og mange, mange flere.

Og så har Fuzzy, ligesom Kalle, haft sit eget tv-program for børn, “Fuzzys Værksted”, om musikforståelse og musik fra fremmede kulturer.

Sådan ser du med

Vi streamer live fra Facebook første gang torsdag 24. september kl. 11. Følg DJBFA på Facebook og log på senest kl. 11 – så er du med.

Alt er musik” er støttet af Augustinusfonden.