Kom med til vores årlige hædersprisfest på Vega den 16. september 2020. Der vil være mennesker (!), live-musik (!) og fri bar (!). Med andre ord er der alt det, du har savnet de seneste måneder. Så kom og mød dine kollegaer fra branchen, hyld prismodtagerne og hør originale fortolkninger af deres musik.


DJBFA inviterer traditionen tro til hædersprisfest, hvor vi sammen hylder musikken og dens skabere. I år uddeles fem hæderspriser til tre fantastiske komponister, det nye håb og slutteligt en pris til nogen, der på anden vis har gjort noget særligt for musikken.

Foto: Daniel Buchwald

Hædersprismodtagerne er selvfølgelig tophemmelige endnu. Men det er ingen hemmelighed, at deres musik vil blive fortolket af andre kunstnere på aftenen.

I år kan du opleve Lowly, Katinka, Maja Kjær Jacobsen, Jesper Mechlenburg, Turkman Souljah og Per Vers.

Årets konferencier er Kalle Mathiesen.

Flere optrædende og årets kulturelle taler følger snart.

Program

Kl. 18:30 Dørene åbner (mad til de første)
Kl. 19:30 Reception og bar
Kl. 20:00 Prisfest
Taler, hyldester til prismodtagere, musikalske indslag mm.

DJBFA’s hædersprisfest 2020 finder sted på Vega, Enghavevej 40, 1674 København.

Alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda kan deltage. Det kræver tilmelding at deltage. Der er et begrænset antal pladser, så tilmelding er efter først til mølle.

Tilmeld dig her

Har du allerede tilmeldt dig, men kan du ikke komme alligevel? Så meld afbud til djbfa@autor.dk, så vi kan gøre plads til en anden fra ventelisten.

transportrefusion

Som medlem af DJBFA kan du få refunderet dine omkostninger til transport til DJBFA’s Hædersprisfest.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Hædersprisfesten bliver til med støtte fra Koda Kultur.