Torsdag den 20. juni holder DJBFA sommerfest med inspirerende minikurser samt koncert med Emil De Waal + Spejderrobot. Kom med!

Bliv klogere på musikken og mød dine kollegaer, når DJBFA inviterer til sommerfest med en række oplæg som opvarmning. Torsdag den 20. juni holder DJBFA sommerfest på Kodas og vores tagterrasse. Her vil der fra kl. 18 være gratis øl, mad og koncert med Emil de Waal + Spejderrobot.

Allerede fra om eftermiddagen kl. 16 kan du komme til 3 inspirerende minikurser om booking, sociale medier og DIY i musikerlivet.

Du er velkommen til både at tage til minikurser og sommerfest, men det er også fint, hvis du vil nøjes med en af delene. Du skal dog tilmelde dig minikurserne, da der er begrænset plads, og det er efter først til mølle-princippet.

Tre inspirerende minikurser

Bookerens blik
Booker og manager Magnus Grilstad fra Wonderwhy fortæller om de essentielle områder af bookingprocessen: Hvad kigger en agent og en spillestedsbooker på, når du sender materiale ind?  Udover at give gode råd til PR og booking vil Magnus også dykke ned i konkrete eksempler fra deltagernes pressemateriale og gennemgå det, du sender ud til venues og festivaler for at sælge din musik.

SoMe: Hvordan bruger du bedst sociale medier som artist?
Mie Falkenstrøm har en baggrund som konceptudvikler og rådgiver inden for sociale medier på bl.a. Universal og underviser i branding og kommunikation på Rytmisk Konservatorium. Hun vil gennemgå forskellige typer af indhold, give gode råd til at skabe indhold og konkret værktøj til hvordan man arbejder strategisk med SoMe. Du får bl.a. “cheatsheets” med en masse links til brugbare værktøjer og litteratur, som du kan arbejde videre med.

Musikkarriere uden mellemmænd
Emil de Waal og Spejderrobot (aka Mikael Elkær) har sammen og hver for sig skabt en musikerkarriere uden om bureauer, pladeselskaber, forlag og producenter. Hør om deres DIY-tilgang til musikbranchen og få deres erfaringer om, hvordan de håndterer livet som selvstændig artist med alt fra booking, pladeudgivelser til internationale turneer og branding.

Tilmelding

Hele arrangementet er åbent og gratis for alle DJBFA- og/eller Kodamedlemmer.

Du kan tilmelde dig et af minikurserne HER. (Linket er ikke længere aktivt)

Se også Facebook-event for sommerfesten. (Begivenheden er ikke længere aktuel)

Tid og sted

Tidspunkt: Torsdag den 20. juni 2019.

Program:

Kl. 16-18: Minikurser og talks
Kl. 18-: Mad, fri bar og koncert på tagterrassen.

Hos DJBFA, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 København Ø.

Kommer du fra Fyn eller Jylland, så refunderer DJBFA dine rejseudgifter (op til 1.000 kr).

(PR-foto øverst: Spejderrobot og Emil De Waal).