DJBFA’s Seminar & Bar kommer igen til Aarhus, hvor vi over to tirsdage i efteråret åbner op for inspirerende seminarer efterfulgt af mingling og vin.

Opdatering: Begge seminarer er corona-udskudt til 2021.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda og foregår i samarbejde med Promus på Vester Allé 15.

Begge seminarer er fra kl. 16-18, hvorefter vi byder på et glas på Pica Pica i stueetagen.

Urban Music: 3. november

2018 blev et skelsættende år for den globale musikscene, da Urban Music for første gang i verdenshistorien oversteg Rock i popularitet baseret på både hitlister og streaming. Men ved vi egentlig, hvad urban er?

Aftenens oplæg forestås af to medlemmer af hiphop-gruppen Sjakket: Rapper og idéhistoriker Jonas Bøgh Larsen og trommeslager og arkitekt Niels Eli Kjær Thomsen. Sammen har de to studeret og lavet hiphop og urban siden 2012, og man kan forvente en grundindføring i genrens kulturhistoriske, rytmiske og politiske ophav. Aftenen byder på en hands-on beretning fra verdens største musikgenre.

Tid: Tirsdag 3. november. Oplæg kl. 16-18, vin og networking kl. 18-20
Sted: Promus, Vester Alle 15, 8000 Aarhus

Tilmeld dig Seminar & Bar 03/11

Sync: 10. november

Sync og placements af musik har efterhånden en bred interesse, og det er blevet et område, som vi herhjemme er ret gode til – også internationalt.

I dette oplæg vil Mette Zähringer dykke ned i synkronisering af musik med levende billeder inden for film, TV og reklame. Det kommer også til at handle om rettigheder, pengestrømme, clearingsprocesser, music supervision og gode råd til, hvordan du kan maksimere dine chancer med at få succes med synkronisering af din musik.

Mette Zähringer har mere end 30 års erfaring fra den danske musikbranche, hvor især det internationale arbejde med danske komponister har fyldt en del. Ud over at være publishing administrator i Iceberg Publishing underviser Mette også i publishing, musikeksport og synkronisering ved Music Management-uddannelsen på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus.

Tid: Tirsdag 10. november. Oplæg kl. 16-18, vin og networking kl. 18-20
Sted: Promus, Vester Alle 15, 8000 Aarhus

Tilmeld dig Seminar & Bar 10/11

Arrangementerne bliver til i samarbejde med Promus.