Efterårsudgaven af Seminar & Bar
Vi håber at se dig til efterårets eneste Seminar & Bar den 26. september! Vi byder på valgfri oplæg: Artist talk med Tue Track, kunstnerøkonomi med Gry Harrit eller legatansøgning med Ann-Sofie Rokbøl.
Torsdag den 26. september 2024 kl. 16.30 byder vi på tre valgfri oplæg, lækker hjemmelavet mad og noget godt at skåle i. Det eneste, du skal gøre, er at vælge seminar og tilmelde dig!
Få ny inspiration eller konkrete værktøjer til et af vores tre seminarer, og mød masse søde kolleger til årets sidste Seminar & Bar hos Autor i København Ø.
Seminarerne er fra kl. 16.30-18.30 inkl. tid til spørgsmål og pause. Derefter er der mad og bar fra kl. 18.30.
Vælg et af følgende tre seminarer:
1) Tue Track – Artist talk
2) Kunstnerøkonomi gennem hele livet m. Gry Harrit
3) Sådan får du dit første (eller næste) legat i 2024 m. Ann-Sofie Rokbøl
Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle interesserede musikskabere. Kræver bare tilmelding – tilmeld dig nederst på siden.
Seminar & Bar bliver til med midler fra Copydan.
Læs mere om seminarerne:
Tue Track Artist Talk
Tue Track Artist Talk
Anders Lundby Brixen har mange aliasser: Tue Track, Track 72, Count Trackula – og listen fortsætter. Som en del af en af Danmarks største hiphopgrupper Malk De Koijn har han været med til at forme dansk hiphop gennem de sidste mange årtier, men Tue Track har mange hatte på, både som producer, DJ, sangskriver, radiovært, underviser, rapper m.m.
I denne artist talk vil Anders tale om sin karriere, både lige nu, og dengang han startede ud. Han vil komme ind på, hvordan man holder en karriere kørende gennem mange år, og hvordan man nysgerrig og åben i stedet for at ”netværke”. Han vil også fortælle om, hvilke vigtige situationer og personer, der har været med til at hjælpe ham på vej. Desuden vil han spille en række tracks, så du også kan lytte til det, det hele handler om: Musikken.
Kunstnerøkonomi gennem hele livet
Kunstnerøkonomi gennem hele livet
Gry Harrit fortæller om at tænke økonomisk langsigtet som freelance musikskaber. Hvad kan man gøre for at forberede et kommende køb af en bolig? Hvordan sparer man op til pension, når man ikke får det som en del af ens løn?
Det kan måske være svært at tage stilling til, hvordan ens økonomi ser ud, når man går på pension. Måske er man ikke engang kommet dertil, hvor man overvejer at købe en bolig. Som freelancer og udøvende/skabende kunstner kan man blive målløs over ikke at kunne låne i banken til en bolig, eller frustreret over, at der er udsigt til udelukkende at skulle leve af den offentlige folkepension, når man når pensionsalderen – og hvad gør man så?
Den gode nyhed er, at selvfølgelig er der muligheder. Mange muligheder. Og det er virkelig godt at være bare en lille smule forberedt. At tænke langsigtet. Ligegyldig hvor langt, man er i livet. Ikke på den måde, at man skal tænke på det hver dag, men det er rigtig godt at gøre bare én gang om året.
Gry Harrit gennemgår forskellige former for pensionsopsparing, forskellige former for investeringer som alternativ til opsparing, og også hvad du selv kan gøre for at forberede et kommende køb af en bolig.
Om Gry Harrit
Gry har været professionel musiker i ca. 35 år, medvirker på over 100 udgivelser og har i det hele taget levet et langt liv med musikken bl.a. som forperson for Musikbevægelsen af 2019. Uddannet cand.scient.pol. et MA, uddannet gymnasielærer, og hun har undervist i samfundsfag og international økonomi. I 2023 opstartede hun Økonomidoktor.dk for at hjælpe mennesker videre med de spørgsmål og udfordringer der nager ift. økonomi.
Sådan får du dit første (eller næste) legat i 2024
Sådan får du dit første (eller næste) legat i 2024
Ordet “Fondssøgning” får mange musikere til trække opgivende på skuldrene. Det kan også være et håndværk med en stejl læringskurve. HVIS man ikke har de rette værktøjer og viden omkring fondenes forventninger.
Omvendt kan den rette viden og metode gøre processen både overskuelig og indbringende.
Som musiker og iværksætter har Ann-Sofie Rokbøl selv modtaget over 300.000 kr. i legater til udgivelser, turnéer, markedsføring m.m. De seneste år har hun brugt denne erfaring til at hjælpe mere end tusind kunstnerkolleger til at modtage over 3.000.000 kr. i støtte.
Til dette oplæg kan du se frem til at høre de fem vigtigste ting, du bør vide, før du skriver din ansøgning. Med dem i hånden kan du spare en masse kostbar tid på at regne det hele ud selv, og du kan undgå at misse en masse gode legatkroner pga. små fodfejl.
Bagefter åbnes der op for spørgetime, hvor du kan få gjort op med enhver tvivl før næste deadline. Legater kan være lidt af en jungle. Kom og bliv klædt ordentligt på til rejsen.
Om Ann-Sofie Rokbøl
Din underviser på denne workshop er musiker og digital iværksætter Ann-Sofie Rokbøl. Hun coacher og støtter musikere og kunstnere på deres vej mod et økonomisk bæredygtigt kunstnerliv. Med sine kurser, bøger og coaching har hun hjulpet over 1000 kreative kolleger med at opnå mere end 3.000.000 legatkroner. Udover at undervise i fundraisingens kunst, driver hun en virtuel businessklub ved navn Full-time Creative, og så udgiver hun popmusik under kunstnernavnet eif.