eQ Fridays med Astrid Engberg

Netværket for kvinder, ikke-binære og transpersoner går i dybden med organiske arbejdsprocesser sammen med musikskaber Astrid Engberg fredag den 6. maj i København.

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor præsenterer eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Næste arrangement hos eQ Fridays er 6. maj fra kl. 15.30.

Hvordan skaber man den optimale arbejdsproces? Astrid Engberg vil, med udgangspunkt i numre produceret i Ableton Live, tale om arbejdsprocesser. Fra inspiration til komposition, indspilning, redigering og endelig produktion, samt komme med sit bud på, hvordan det organiske og elektroniske kombineres – både i lyd og proces.

Astrid Engberg står bag det selvproducerede debutalbum Tulpa, der indbragte hende Steppeulven for Årets Producer 2021 samt en Danish Music Award Jazz for Årets Vokaljazz Album 2021.

Praktisk

Bliv klogere på musikken og mød dine kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Hvad: Netværket eQ Fridays: Organiske arbejdsprocesser med Astrid Engberg
Dato: Fredag den 6. maj 2022.
Tid: Start kl. 15.30.
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården. Også adgang fra Enghavevej (der er elevator).
Pris: Gratis, men kræver tilmelding.

Se Facebook-event.

om eq fridays

Vi ønsker at bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Bliv klogere på musikken og mød dine musiker-kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og Autor (tidl. DJBFA) og er støttet af Tuborgfondet.

Tilmeld dig