Planlægger du en ny albumudgivelse, lancerer et nyt projekt eller prøver du bare at få styr på den “forretningsmæssige” side af din karriere? Få en online manager med Jazzfuel.

DJBFA for Koda Kultur stiller nu 10 pladser til rådighed i online fællesskabet Jazzfuel Manager PRO. Forløbet starter den 21. oktober med en times online introduktion og derefter har man adgang til et online fællesskab i tre måneder.

Mindre end 1% af jazzmusikerne har en manager. Men derfor behøver man ikke gå glip af adgang til rådgivning og feedback til ens karriere. Målet med dette forløb er at give musikere adgang til information og folk, der kan hjælpe deres karriere fremad.

På Jazzfuel Manager Pro sitet får du hjælp, inspiration og vejledning til:

  • At få et overblik over, hvilke opgaver du har foran dig ifm. udgivelse af album, nyt projekt eller generel pleje af din karriere
  • Få inputs til at sikre at du gør dit ”kontorarbejde” på den mest effektive og effektive måde
  • Holde dig motiveret og på rette spor med dit projekt

Jazzfuel Manager PRO er et privat fællesskab for professionelle jazzmusikere, som giver dig adgang til forskellige former for feedback og motivation til dit projekt:

– Feedback efter behov i forummet (stil spørgsmål, få feedback på dine projekter)

– Kontortid med Matt Fripp (Zoom sessions, hvor man kan stille spørgsmål)

– Online sessions med branchefolk  (Stil spørgsmål til journalister, promotorer og labels)

– Månedlige udfordringer (små konkurrencer for at give et lille skub på et område af din karriere)

– Virtuelle hangouts (chat med andre jazzmusikere rundt om i verden)

– Rabat på Jazzfuel-kurser og -tjenester (onlinekurser og PR opgaver)

– Adgang til en række tidligere videosessions med en række folk fra musikbranchen

Der er ikke krav til hvilken genre du spiller, for at deltage i dette tilbud. Er man DIY musiker og udgiver eget musik mm. vil man kunne få en masse ud af at deltage, selv om man ikke spiller jazz.

Tilmeldingsfrist: Det er først til mølle! Tilmeld dig senest 15. oktober 2021 kl 12.00 (middag).

om matt fripp

Matt Fripp er en britisk manager og bookingagent, der beskæftiger sig med, hvordan især jazzartister får flere koncerter, sælger mere musik og samler en større fanbase. Han har 10 års erfaring inden for international booking, og han har i de seneste år arbejdet som konsulent for artister for at hjælpe dem med at bygge en karriere op og øge deres publikum. Han har samtidig startet bloggen jazzfuel.com, hvor han giver og samler tips til nichemusikere om PR, booking, pressearbejde mm.

TILMELD DIG HER