Som noget nyt tilbyder DJBFA økonomisk rådgivning eksklusivt til sine medlemmer. Første gang er 5. februar i København og 19. februar i Aarhus.

Har du styr på din moms, dine skatteforhold, hvad du må trække fra, eller hvordan man sætter et godt budget sammen?

DJBFA tilbyder nu økonomisk rådgivning eksklusivt til vores medlemmer. Dette tilbud laver vi i samarbejde med Fink Revision, der har specialiseret sig i at rådgive musikere om økonomi, både som privatperson og som en mindre virksomhed.

Vi lægger ud med én dag i København og én i Aarhus, hvor man som DJBFA-medlem kan booke 45 minutters rådgivning.

Sådan foregår det

Som forberedelse til din rådgivning må du gerne gøre dig nogle tanker om din egen økonomiske situation og forberede nogle spørgsmål om emner, hvor du er i tvivl i forhold til skat, regnskab, mv.

Hvis du efterfølgende har behov for yderligere rådgivning, tilbyder Fink Revision den efterfølgende time gratis (enten på deres kontor i Aarhus eller via telefon). Har du brug for mere rådgivning end dette, er det for egen regning.

Sådan booker du

Du skal være medlem af DJBFA for at benytte dig af tilbuddet. Du kan booke 45 minutter i enten København eller Aarhus på følgende datoer:

  • København: 5. februar 2020 kl. 9.00-17.30
  • Aarhus: 19. februar 2020 kl. 9.00-17.30

Tilmeldingen er efter ”først til mølle”, så når der først er én, der har booket en tid, forsvinder denne tid fra linket:

København 5. februar 2020 (link udløbet)

Aarhus 19. februar 2020 (link udløbet)

Bemærk: Vi tilbyder denne service gratis til vores medlemmer, men hvis du booker en tid og ikke dukker op, skal du betale 200 kr. i afgift for ikke at dukke op (no show fee).

Adresser for rådgivning:

I København: Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø
I Aarhus: Borggade 1, 2. th., 8000 Aarhus C

Vigtig information om rådgivningen

Alt, hvad der bliver talt om til disse møder, er fortroligt. Dvs. dine informationer bliver mellem dig og Fink Revision og kommer hverken videre til DJBFA eller nogen andre. De handlinger, du foretager på baggrund af denne rådgivning, er på eget ansvar.