Fiks dine fradrag (Årsopgørelsen live)

Årsopgørelsen er snart klart, og der er mange penge at hente ind på de fradrag, du som musikskaber måske ikke kender til. Bliv klogere på webinar tirsdag den 12. marts kl. 17-18.

Årsopgørelsen for 2023 er live den 11. marts 2024. Har du styr på din? De fleste danskere går hvert år glip af mange tusinde kroner på grund af glemte fradrag på Skat.dk. Som sangskriver, komponist eller producer har du nogle særlige fradrag for bl.a. instrumentindkøb og -vedligeholdelse, provision til booker, hjemmeside, øvelokale, PR, transport og endda afskrivninger på din guitar, violin eller pult.

Tirsdag den 12. marts 2024 kl. 17-18 kan du deltage i webinar med Daniel Pedersen fra Daniels Pengetips og bliv klogere på din årsopgørelse. Lær at forstå, hvordan du læser og forstår den samt får indberettet dine tal og fradrag, så du hverken bliver snydt for fradrag eller risikerer at betale for meget.

Om underviser Daniel Pedersen

Bag dette kursus om skattefradrag er Daniel Pedersen, som er uddannet civilingeniør. Siden 2019 har han udgivet videoer på YouTube på kanalen Daniels Pengetips, og i dag har han mere end 100.000 følgere på tværs af de sociale platforme. De seneste 3 år har han været selvstændig og arbejdet med undervisning for virksomheder og i privatøkonomi samt gennem hans investeringskursus, foredrag og oplæg.

praktisk

Hvad: Webinar Fiks dine fradrag (Årsopgørelsen live)
Hvornår: Tirsdag den 12. marts 2024 kl. 17-18
Hvor: Online via Zoom. Deltagere får link tilsendt inden webinaret.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig