GrownUp Gold: Musik som NFT

GrownUp Gold inviterer til årets første netværksmøde torsdag den 14.marts kl. 12. Emnet for denne event musik som NFT: Kan vi som kunstnere og sangskrivere tjene flere penge på vores kunst ved at udgive musikken som NFT’er?

Det kommer Jonas Rosbech og fortæller om og giver sit bud på fremtidens musikmarked. Jonas vil både tale om hvorfor og hvordan man skal lave Musik NFT’er, og så vil han forklare teknologien bag som fx web3, blockchain og hvordan det bruges i musikken.

Om NFT

NFT står for “non-fungible token” og er et unikt bevis på ejerskab over digitale filer som kunst, lyd & video. NFT er en unik kode, gemt og beskyttet på en offentligt tilgængelig blockchain. NFT kan give nye muligheder for at give kunstnere og artister indtægter og udenom Spotify og andre af branchens aktører, som ellers tager et pænt cut af fortjenesten.


Om Jonas Rosbech
Joans Rosbech er tidligere turnerende musiker og har arbejdet i musikbranchen i 14 år. Han er co-founder og tidligere CMO af GamerzClass. Her har han specialiseret go-to-market strategier, produktvalidering, AI- og Blockchain integration og han har en dyb forståelse af, hvordan man anvender AI, NFT og Blockchain teknologi til at forbedre kunderejsen og produktoplevelsen.

Praktisk: Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.  Netværket er støttet af Koda Kultur.

Dato: Torsdag  d. 14. marts 2024
Tid: kl. 12:00 – 14:00
Sted: Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø, 5. sal.

OBS: Når du har indsendt formularen med dit navn og din email, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til workshoppen modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

tilmelding