Netværket GrownUp Gold inviterer til en aften i de sociale mediers tegn, når Thomas Bigum kigger forbi og giver gode råd tirsdag den 5. april kl. 19.

Det første forårsevent i netværket GrownUp Gold finder sted i København den 5. april 2022. Thomas Bigum er ekspert i sociale medier, og han besøger netværket og deler ud af tips og ideer til godt SoMe-indhold.

Vil du også have gode tips om SoMe-strategier og content eller blive mere fortrolig med fx TikTok? Så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig.

Se mere om Thomas Bigum.

Musiker og sangskriver Stine Liebman har taget initiativet til GrownUp Gold, der arbejder for mere aldersdiversitet i den rytmiske musikbranche. Autor og GrownUp Gold samarbejdet om dette fælles netværk, drevet med midler fra Koda Kultur.

I netværket mødes alle interesserede komponister og sangskrivere over 35 år – og meget gerne et godt stykke over 35 år! Du skal bare være medlem af Koda for at komme med.

Praktisk

Arrangementet er gratis og åbent for alle interesserede medlemmer af Koda. Netværket er målrettet komponister og sangskrivere over 35 år.

Hvad: Netværket GrownUp Gold: SoMe & Content med Thomas Bigum
Hvornår: Tirsdag den 5. april 2022 kl. 19.00-22.00.
Hvor: Autor/Kodahuset, Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Se Facebook-event.

TILMELD DIG

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.