Søndag den 20. oktober inviterer Klubben Vest i Randers til hyggelig middag og besøg af duoen Balliancen, som giver intimkoncert og fortæller om deres sange.

Der er nyt arrangement på vej i DJBFA’s Klubben Vest i Randers. Sæt kryds i kalenderen søndag den 20. oktober og oplev den lokalt forankrede duo Balliancen, der skriver smukke og vedkommende sange, som de spiller og desuden fortæller om tilblivelsen af. Du kan se frem til en intimkoncert af de helt fine og en dejlig fælles middag i Kulturklinikkens hyggelige rammer!

Balliancen​ (pressefoto øverst) er resultatet af et intenst musikalsk møde mellem sangerinden Esthar Rose og guitaristen Mads Horsbøl. Med mantraet ”bladet fra munden” som klangbund er målet at sætte lytteren i kontakt med en række menneskelige tilstande og lade sangene fungere som lyrisk spejl for publikum – en alliance i balance.

Med rødder i roots/folk blander ​Balliancen​ det fængende og det komplekse, det velkendte og det overraskende. Musikken er sine steder lys og sfærisk – andre steder mørk og groovy. Teksterne udstråler kærligheden for det danske sprogs autencitet og nøgenhed.

Praktisk

Arrangementet finder sted søndag den 20. oktober 2019 kl. 18.30-22.00 i Kulturklinikken, Hans Bojes allé 42, 8960 Randers SØ.

Middagen serveres kl. 18.30. Musikken går i gang kl. 19.30.

Medlemmer af DJBFA og/eller Koda har gratis adgang (både mad og musik). Andre gæster er meget velkomne og betaler 150 kr alt inkl.

Tilmelding sker ved at skrive en sms til Karoline: 22861267 og indbetale 150 kr på mobilepay (hvis man ikke er medlem).

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.