Kom i mål med legatansøgningen

Autor tilbyder et kursus i legatansøgning med Ann-Sofie Rokbøl fra Kulturlegat.dk. Første online workshop er den 22. september efterfulgt af sparring i grupper.

Ann-Sofie Rokbøl.

Synes du, at legatsøgning er en af de mest besværlige dele af dit virke som musikskaber? Hvis du aldrig helt ved, hvad du skal skrive i din ansøgning, hvad du skal lægge vægt på, eller hvorfor du nu – igen – får afslag… Så er dette forløb til dig.

Vi følger op på det efterspurgte fundraisingkursus fra foråret med en udgave mere, hvor Ann-Sofie Rokbøl vil klæde dig på til at skrive velfungerende legatansøgninger til kultur- og musiklivets mange forskellige fonde.

Alle deltagere på kurset får desuden tre måneders gratis abonnement til www.kulturlegater.dk, et site hvor Ann-Sofie Rokbøl har samlet en række af de vigtigste fonde for kulturaktører.

Tilmeldingsfrist: 18. september 2022.

Indledende workshop

På den indledende online workshop onsdag den 22. september 2022 fra kl. 10-12 lærer du alt om “den gode ansøgning” og hvad fondene typisk kigger efter. Ikke mindst; hvad du helst skal undgå.

Du får en let “trin-for-trin”-metode til at opbygge din projektbeskrivelse og ikke mindst finde ind til dit unikke vinderargument. På workshoppen lærer du også det mest essentielle, du skal vide om budgetter og relevante bilag.  Kort opsummeret: Alle de vigtigste dos & don’ts ved legatsøgning.

Personlig sparring

Ugen efter workshoppen fordeles holdet ud i grupper a fem deltagere, der mødes på Zoom og får personlig feedback den 28. og 29. september 2022. Begge dage kl. 10-12 og kl. 13-15. På denne måde kan du både få svar på konkrete spørgsmål til din ansøgning OG lære af dine musikerkollegers udfordringer.

vigtige datoer

De centrale datoer i kursusforløbet er:

  • Torsdag den 22. september 2022 kl. 9-12: Indledende workshop.
  • Onsdag den 28. september og torsdag 29. september: To timers online sparring-session enten den 28. og 29. september, begge dage kl. 10-12 + 13-15. 

om underviseren

Forløbet undervises af Ann-Sofie Rokbøl, ejer af Culture Crush og Kulturlegat.dk. Med sin baggrund som musiker, iværksætter og underviser kender Ann-Sofie alt til den frustration, der kan være forbundet med fundraising.

De seneste år har hun lært hundredvis af musikere og kunstnere at skrive skarpe ansøgninger, der skiller sig ud. Hun formidler sin viden i en uformel tone, hvor du som musiker er i centrum.

Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Kurset er gratis.

Tilmelding til kurset foregår efter først-til-mølle-princippet.

Tilmeldingsfrist: 18. september 2022.

TILMELD DIG HER

Kurset bliver til med midler fra Koda Kultur.