På DJBFA’s arbejdsophold A-Camp Stockholm 2020 kan du i uge 7 få mulighed for at co-write med de bedste nordiske producere, sangskrivere og artister. Ansøg senest 9. december.
DJBFA tilbyder igen en runde af det populære sangskrivningsophold i Stockholm. Du kommer til at co-write med de bedste nordiske producere, sangskrivere og artister i februar 2020. Desuden får du også mulighed for at spille din musik for to etablerede personer fra musikbranchen i Stockholm og få direkte feedback på din musik.

Seneste runde af A-Camp Stockholm i efteråret 2019 udløste efter få dage en pladekontrakt og et cut for en deltagere på campen. Cuttet er endnu et i rækken, der tæller mere end 15 placeringer. Tidligere succeser tæller desuden: En sang med mere end 2,5 millioner afspilninger på Spotify, en sang på Billboard, en sang i kandidatpulje til en US Grammy. Ud over det, så har turens deltagere fundet sammen, og stærke netværksrelationer og samarbejder er blomstret op.

Din tur

Det, der gør denne tur helt særlig og adskiller sig fra den gængse writing camp-formel, er, at det er din tur! Vi rejser sammen, men turen handler om dig, dit netværk, din sangskrivning og din udvikling som artist, producer eller sangskriver. Der er ingen forpligtigelser over for labels eller forlag, og alligevel arbejder vi med de bedste fra branchen. Så er materialet der, er mulighederne uendelige.

Så vil du inspireres, bidrage og få nyt netværk og samtidig være med til at bygge videre på de gode resultater til dato, så søg denne camp. Stockholmerne glæder sig til, vi kommer igen.

A-Camp Stockholm 2020: Uge 7 finder sted den 9.-15. februar 2020. Her kommer du til at rejse sammen med ni andre danske sangskriverkolleger og projektleder Rasmus Fjeldsted til Stockholm. Den svenske hovedstad har gennem årtier har været en absolut storleverandør af musikken til de globale hitlister. På turen får du mulighed for at etablere et personligt netværk, udvikle dig som artist og/eller forny dine producerevner.

Du vil møde succesfulde folk fra musikbranchen og arbejde med de bedste svenske og internationale producere, sangskrivere og artister. Musicmakers samarbejder med de største labels og har fingeren på pulsen for alle de nye aktører i byen.

Vi rejser som en gruppe, men turen er stærkt individuel. Alle deltagere vil blive matchet bedst muligt efter stil og ønske med deltagerne i den svenske lejr. Vi bor på et fælles centralt hotel, hvor der vil være rigelig mulighed for at udveksle erfaringer fra dagens musikalske oplevelser og fra vores individuelle karrierer. Vi deltager kollektivt i key-notes og netværksarrangementer.

Deltagelse på A-Camp Stockholm giver dig:

  • Et nyt stærkt og engageret netværk i en af de vigtigste byer for produktion og afsætning af populær musik.
  • Nyt netværk med danske musikkolleger.
  • Ny indsigt i din egen formåen og muligheder.
  • Ny indsigt i, hvordan du kan optimere din musikforretning eller dig selv som artist for at slå igennem og få succes i branchen.
  • DJBFA har flere år i træk tilbudt A-Camp Stockholm med fokus på co-writing i popmusikkens hovedstad. Projektleder Rasmus Fjeldsted fra Musicmakers står for turen.
Deltagere på tidligere Stockholm-camp. Foto: Rasmus Fjeldsted.

Eksempel på ugeprogram
(med forbehold for ændringer):

Søndag: Opstart og briefing.
Mandag: Co-write kl. 10-16.
Tirsdag: Co-write kl. 10-16.
Onsdag: Co-write 10-16 / aften mulighed for livekoncert/social aktivitet.
Torsdag: Co-write 10-16 / Socialt arrangement aften.
Fredag: Dag: 2 x keynote / Aften: netværksmiddag med alle deltagere.
Lørdag: Hjemrejsedag.

Fakta om A-Camp Stockholm i uge 7

Tidspunkt: Uge 7 i 2020. Afrejse søndag den 9. februar, hjemkomst lørdag den 15. februar 2020.

DJBFA og Kodas Kulturelle Midler afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, så du skal selv kun betale 1.000 kr. i deltagergebyr.

Deltagerprisen inkluderer: Tog til og fra Stockholm, hotel, indkvartering syv dage, kort til tunnelbanen syv dage, netværksmiddag, keynotes. Deltagerne afholder selv forplejning.

A-Camp Stockholm arrangeres i samarbejde mellem DJBFA, Musicmakers Aps og GL Music Sweden.

Sådan søger du

Alle medlemmer af DJBFA og/eller af Koda kan ansøge.

Der ansøges via det fælles Koda Kultur-ansøgningssystem. Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “A-Camp Stockholm”.

Her vil du blive bedt om at skrive en kort ansøgning, hvor du begrunder, hvorfor netop du skal med på turen. Du skal også uploade en minibiografi/CV samt uploade eller linke til tre af dine musiknumre. Alle tekstfiler skal uploades som pdf, og lydfilerne skal uploades som mp3 (eller m4a). Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Det anbefales at lave sin ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Forlænget frist! Ansøg senest mandag den 9. december 2019 kl. 23.59.

SØG HER (Opholdet er ikke længere aktuelt)

Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv til projektleder Rasmus Fjeldsted på rasmus@musicmakers.dk.

Foto øverst: Jon Flobrant