Skaber du musik til teaterforestillinger eller lignende, så kan du søge Koda Dramatik om støtte til dit projekt. Ansøgningsfristen er 25. oktober.

Koda Dramatik støtter hvert år ny dansk musikdramatik gennem uddeling af projektstøtte og legater. Ansøgningsfristen er 25. oktober 2019.

Alle Kodas medlemmer kan søge dramatikpuljen. Man behøver ikke være medlem af Koda Dramatik for at søge.

Der lægges især vægt på, at størstedelen af det musikalske materiale er selvkomponeret, at projektet er realiserbart og klar beskrevet, samt at der er en realistisk budgetramme. Støtten uddeles typisk i form af legater på mellem 10.000 og 40.000 kr.

Hos Koda Dramatik kan man søge støtte til:

  • Skabe/opføre ny dansk musikdramatik.
  • Støtte af enkelte ophavsmænd og kunstnere inden for alle genrer af musikdramatik, herunder navnlig de, som yder væsentlige og nyskabende bidrag, men som ikke har mulighed for at leve af deres kunstneriske virksomhed.
  • Støtte til arbejds-, rejse- og studielegater, hvis kunstneren bidrager til dansk musikdramatik ved at iværksætte nyskabende projekter.
  • Læs meget mere og ansøg Koda Dramatik.

PR-foto øverst: Fra Livingstones Kabinet, som tidligere har modtaget støtte fra Koda Dramatik. Fra forestillingen Uproar. Fotograf: Bjarne Stæhr.