Morgensession med Arto Eriksen

Mød en af tidens allermest eftertragtede producere og sangskrivere, Arto Eriksen, når han fortæller om hits, samarbejder og soloprojekter til Autors Morgensession 3. april.

Autor fortsætter rækken af spændende oplæg for de morgenfriske onsdag den 3. april 2024 kl. 9-10.30 med besøg af Arto Eriksen. Arto Eriksen er producer, sangskriver og multiinstrumentalist med en musikalsk baggrund som trommeslager og vibrafonist.

25-årige Arto Eriksen har de seneste år etableret sig som en af de mest eftertragtede producere og sangskrivere i Danmark. Det skyldes ikke mindst hans samarbejde med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg, hvor Arto bl.a. er medsangskriver og -producer på kæmpehittet “Stor mand”. Han har også lavet musik sammen med Drew Sycamore, Bbybites, Burhan G, Ravi Kuma, The William Blakes m.fl. og har allerede høstet hæder ved bl.a. Danish Music Awards med kåringen som Årets Producer i 2022 samt Årets Komponist Inden For Pop ved Carl Prisen i 2023.

Foruden sit producervirke, har Arto Eriksen ligeledes udgivet musik i genrer som ambient, EDM og tech house, og han har en bred forståelse og alsidighed og behersker flere grene af musik. Med soloprojektet Yo Johnny har Arto Eriksen haft to Ugens Uundgåelige på P3 samt optrådt på nogle af landets største festivaler. I eget navn udgav han i 2023 soloalbummet Yiht i samarbejde med Frederik & Fridolin Nordsø.

Få et indblik i Artos hits, samarbejder og soloprojekter til Autors Morgensession den 3. april 2024 kl. 9.00-10.30.

om morgensession

Autors Morgensession er musikfaglige oplæg, hvor du kan få indblik i arbejdsmetoderne hos markante komponister, sangskrivere, producere og branchefolk. Uanset om du søger kreativ inspiration eller er nysgerrig på nye trends, er morgensessioner en god mulighed for at netværke med andre komponister og lære af nogle af de bedste i branchen.

Tidligere Morgensessions har haft besøg af Signe Svendsen, Mette Dahl Kristensen (Who Killed Bambi), Frederik Thaae, Pernille Rosendahl, Dodo Gad, Ganger og Rasmus Stolberg (Efterklang).

Denne Morgensession foregår onsdag den 3. april 2024 kl. 9-10.30 på Lautrupsgade 9, 2100 København Ø.

Det er gratis at deltage for alle Koda-medlemmer, bare tilmeld dig på forhånd. 

Arrangementet bliver til via Autors midler fra Koda Kultur.

tilmeld dig
Koda Kultur 2021-logoet for støttepuljer.