Netværket Nord i Aalborg med Ditte Angelo

Nord præsenterer en aften med Ditte Angelo fra den elektroniske producerduo Spring & I tirsdag den 14. november med temaet “Vær tro mod dig selv”.

Ditte Angelo udgør halvdelen af den elektroniske producer-duo Spring & I, hvor hun, sammen med Marie Friis, skriver og producerer musikken. Under overskriften ”Vær tro mod dig selv” holder Ditte Angelo tirsdag den 14. november 2023 et oplæg, hvor hun vil fortælle om, hvordan man gør sin ting og er tro mod sig selv, i en musikbranche der nemt kan vildlede en, og gøre at man glemmer sig selv på rejsen.

Ditte fortæller om Spring & I’s musikalske rejse, og om hvordan bruddet med musikbranche-hamsterhjulet har givet dem et oprigtigt frirum i musikken, hvor glæde, ro og ikke mindst sjov sættes før alt andet. Hun vil også præsentere, hvordan de i Spring & I producerer deres musik og afvikler produktionerne fra Ableton, når de spiller live.

Der vil både være tid til oplæg, spørgsmål og networking. Vi serverer øl og sodavand. Arrangementet er gratis og for medlemmer af Koda. Se tilmelding nederst på siden.

om ditte angelo og spring & i

Ditte Angelo udgør halvdelen af den elektroniske producer-duo Spring & I, hvor hun, sammen med Marie Friis, skriver og producerer musikken. Ditte er selvstændig grafisk designer og Art Director, hvor hun producerer visuelle identiteter og grafik til både musikere, festivaler og i reklamebranchen – og så producerer hun også det visuelle materiale for Spring & I.

Efter den succesfulde udgivelse af førstesinglen “Believe Me”, står producerduoen nu klar med deres stærke debut-EP, Enough, der for alvor har et budskab med sig. “Believe Me” har fået flot omtale i både danske og internationale medier som Soundvenue, tyske Kaltblut Magazine og franske Trax Magazine samt radiopremiere på P3.

Spring & I er helt uafhængige artister og har fuld kontrol over alt, de laver. Ditte og  Marie udgiver selv deres musik, laver selv alle produktioner og sceneshows. De skaber selv deres visuelle profil gennem grafik, billeder og video. Deres musik opstår, når de er sammen i studiet, hvor en fælles kompromisløs energi og tilgang til at producere og optræde får frit løb til at forme det, der i sidste ende udgør Spring & I.

Ditte Angelo har også tidligere holdt oplæg på Autor, Beats by Girlz’ og Rytmisk Centers eQ Saturdays i København.

praktisk

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Der er plads til maks. 20 deltagere. Pladserne tildeles efter “først til mølle”-princippet. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Arrangementet er arrangeret af komponist- og sangskrivernetværket Nord. Dette og Autors øvrige netværk bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Nord: Ditte Angelo
Hvornår: Tirsdag den 14. november 2023 kl. 19-21. (Arrangementet var først annonceret til 31. oktober, men det er blevet rykket til den 14. november).
Hvor: Kling Klang Studiet, Kirkegårdsgade 3, 9000 Aalborg

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt. Du modtager ikke nogen bekræftende mail. Op til arrangementet modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig