Netværksaften i Randers med Mike Andersen

Netværket Klubben Vest inviterer til inspirationsaften torsdag den 28. april med middag plus livemusik og fortælling fra Mike Andersen.

Autor slår dørene op til klubaften med sangeren og sangskriveren Mike Andersen i “Det lille forsamlingshus” i Randers. Vores netværksvært Karoline laver dejlig aftensmad, som bliver serveret til fællesspisning kl. 18, og derefter er der akustisk minikoncert og Q&A med Mike Andersen.

Sanger og sangskriver Mike Andersen står blandt andet bag det akustiske soloalbum One Million Miles fra 2019. “Jeg har altid stræbt efter at lave sange, som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar,” sagde Mike ved udgivelsen.

Albummets ni originale sange er indspillet på den “gammeldags” måde. Alt, hvad man hører på dette album, er Mike der synger og spiller akustisk guitar, mens ham tramper med foden. Ingen redigering, ingen overdubs.

Den efterfølgende akustiske soloturné vandt en Danish Music Award (Live Prisen 2019), og det er netop dette akustiske soloformat, Mike Andersen kommer med 28. april. Der er Q&A både under og efter koncerten.

Praktisk

Hvad: Klubben Vest: Netværksaften med mad og musik med Mike Andersen.
Hvornår: Torsdag den 28. april 2022 kl. 18.00. 
Hvor: “Det lille forsamlingshus”, Hans Bojes allé 42, 8960 Randers SØ (der er gratis parkering i gaderne).

Se Facebook-event.

Tilmelding og egenbetaling for mad: Alle interesserede medlemmer af Koda kan deltage. Egenbetaling på arrangementet er 100 kr. for mad og musik. Tilmelding sker ved indbetaling af 100 kr. til Karoline på Mobilepay på 22 86 12 67 (skriv navn + Mike A på indbetalingen).