Det åbne netværk for elektronisk musik, ES21, inviterer til artist talk med SØS Gunver Ryberg under Strøm Festivalen i København den 8. august.

Invitation: Kom med, når DJBFA og DKF’s åbne elektroniske netværk inviterer til netværksmøde og artist talk torsdag den 8. august kl. 17-20 i Kødbyen i København.

I anledning af Strøm Festival er der artist talk med komponist, performer og lydkunstner SØS Gunver Ryberg, som er en af den eksperimenterende elektroniske musikscenes fremmeste profiler.

Hun er aktuel med sit anmelderroste album Entangled, som onlinemagasinet Resident Advisor (Max G. Lakin) bl.a. beskrev således: “SØS Gunver Ryberg can make electrifying techno, brutal industrial noise, and intriguing sound art, but it’s her ability to blur the line between each that makes her music so exciting…”

Vi mødes kl. 17 og spiser aftensmad i Kødbyen, og vi går derefter til artist talk. Bagefter talken skal vi vende ideer og ønsker til programindhold m.m. til efterårets kommende ES21-møder!


Praktisk

Tid og sted: Torsdag den 8. august 2019 kl. 17-20 i Kødbyen i København (nærmere adresse følger).

Arrangementet er gratis og åbent for alle Kodas medlemmer. Af hensyn begrænset deltagerantal: Tilmeld dig ved at sende en mail til Jan Lippert på newsound21@gmail.com.

ES21’s arrangementer bliver til via Kodas Kulturelle Midler.

OBS. Der ydes transportrefusion i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

(Billede: SØS Gunver Ryberg fotograferet af Wouter van Dam)