DJBFA’s netværk Mandagsklubben og Kresten Osgood inviterer indenfor den 14. oktober, hvor saxofonist, komponist og festivalarrangør Pasquale Calo gæster klubben.

Eftermiddagen står på en samtale mellem Kresten Osgood og den italienske saxofonist og komponist Pasquale Calo. Calo er en højst aktiv festivalarrangør i Italien, og han er en af de førende musikere og aktører på den moderne italienske musikscene.

Pasquale Calo er grundlægger og art director på Mediterraneo Radicale, som er en italiensk platform for musik og kunst. Han står også bag pladeselskabet Mediterranean Creative Records, der især udgiver eksperimentalmusik. Desuden er Calo medgrundlægger af Springtime Jazz Festival, MEMU Festival & Fringe Off.

Kom med, mød andre komponister og hør mere om Pasquale Calos musik, aktiviteter og den eksperimenterende musikscene i Italien.

Praktisk

Netværksmødet finder sted mandag den 14. oktober 2019 kl. 17-18.30. Deltagere får en drink og kommer gratis ind til resten af aftenens koncerter på Mandagsklubben.

Det er gratis at deltage for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda, men man skal sende en mail til netværksleder Kresten Osgood på osgood@funky.dk og tilmelde sig.

Mandagsklubben finder sted i Forsamlingshuset 5E i Den Grå Kødby på Vesterbro i København.

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

DJBFA’s netværk drives med midler fra Kodas Kulturelle Midler.