Nord i Aalborg med filmkomponist Povl Kristian

Netværket Nord inviterer til en aften med Povl Kristian, der både er filmkomponist og musiker i bands som Düreforsög, Bleeder, Sort Sol m.m den 28. november.

Tirsdag den 28. november 2023 kl. 19 får netværket Nord besøg af Povl Kristian. Han vil fortælle om, hvordan det er at lave musik, når skabertrangen driver værket.

Povl Kristian har bidraget til dansk films succes både i Danmark og internationalt. Listen over film, dokumentarer og reklamefilm, som Povl Kristian har komponeret musik til, er lang. Det samme er rækken af nomineringer og priser, som Povl Kristian har opnået gennem en flot musikalsk karriere. Han står bl.a. bag musikken til Meter i Sekundet og Pusher. Han har produceret album med eksempelvis Lars H.U.G., Bleeder og Love Shop, og han har selv været musiker i bands som Düreforsög, Bleeder og Sort Sol.

Povl Kristian fortæller om lidt af det hele, når han gæster netværket Nord den 28. november. Kom tæt på personen, processen og resultatet. Der vil både være tid til oplæg, spørgsmål og networking. Vi serverer øl og sodavand. Arrangementet er gratis og for medlemmer af Koda. Se tilmelding nederst på siden.

om Povl Kristian

Povl Kristian er både filmkomponist, komponist, producer og musiker. Povl Kristian er især kendt for at have lavet musikken til film som Meter i Sekundet, En kort en lang, Pusher og Sover Dolly på ryggen, dertil kommer en lang række dokumentarfilm, reklamefilm samt arbejdet som producer og musiker.

Povl Kristian har produceret en lang række album og soundtracks til fx Lars H.U.G., Peter Peter & Peter Kyed, Bleeder, Love Shop og Sort Sol. Han har også været udøvende musiker i bands som, Düreforsög, Bleeder, Sort Sol, Lars H.U.G., Hotel Hunger og Naive.

praktisk og tilmelding

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding. Der er plads til maks. 20 deltagere. Pladserne tildeles efter “først til mølle”-princippet. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Arrangementet er arrangeret af komponist- og sangskrivernetværket Nord. Dette og Autors øvrige netværk bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Nord: Povl Kristian
Hvornår: Tirsdag den 28. november 2023 kl. 19-21.
Hvor: Kling Klang Studiet, Kirkegårdsgade 3, 9000 Aalborg

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt. Du modtager ikke nogen bekræftende mail. Op til arrangementet modtager du en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig