Nyt coachingtilbud til nybagte forældre

I et helt nyt coachingtilbud til Kodas medlemmer sætter Autor nu fokus på, hvordan man kan håndtere at være både fokuseret forælder og seriøs, skabende kunstner på samme tid.

Opdatering, 28. november 2022: Der er nu nok tilmeldte til individuel forældrecoaching hos Cecilia Krill til at vi kan oprette fælles online workshops. Se datoer under hver workshop.

Er du forælder – nybagt eller med småbørn – kan du nu søge om et fleksibelt online coachingforløb, hvor du får personlig sparring på dine konkrete udfordringer. Det kan eksempelvis omhandle din motivation (eller mangel på samme), og alt det, der på én gang besværliggør og beriger dit liv som skabende kunstner og forælder.

Du får desuden mulighed for at deltage i tre skræddersyede forældre- gruppe- workshops, hvor du ud over at sparre med andre i samme situation – får konkrete redskaber til at navigere i kunstner- og forældreskab med mere overskud, retning og motivation.

Tilbuddet er blevet til på baggrund af flere undersøgelser der viser, at det at blive forældre i musikbranchen har stor indvirkning på ens skabende virke. Vi føler os overbevist om, at man kan ændre på det ved hjælp af en række værktøjer, som bliver præsenteret i forløbet.

I forlængelse af coachingtilbuddet, søsætter vi disse tre workshops, når der er deltagere nok, og vi kan lægge datoer fast.

Workshop #1 – Fokus, fordybelse og nye strukturer

Din tid og din døgnrytme er blevet ren cut up – og hvor du før kunne arbejde hele natten, hvis du blev grebet, må du nu overgive dig til en arbejdsstruktur, der på gode dage et kompromis, i værste fald ligner torturmetoder. I er i hvert fald blevet flere om at sætte dagsordenen. Lær, hvordan du kan udnytte den tid du har til rådighed effektivt, fordybet og fokuseret.

Denne workshop afholdes online den 12. januar 2023 (rykket fra 21. december 2022). Tidspunkt følger.

Workshop #2 – Hvordan kan du mærke motivationen, når du kun har sovet tre timer?

Måske kan du dårligt nok mærke, om du selv er sulten. Så hvad skete der lige med dine kunstneriske ambitioner? Vi tager en ærlig dialog mellem din kunstneridentitet og din forældre-identitet. Hvad er blevet vigtigt? Hvad træder i baggrunden? Genbesøg din motivation – også selvom du kun kan mærke den i glimt – og lær at sætte dig meningsfulde mål, du faktisk kan nå.

Denne workshop afholdes online den 26. januar 2023

Workshop #3 – Giv mig en sut og en dyne!

Du ved præcis, hvad dit barn har brug for. Og du svigter (næsten) aldrig. Men ved du også, hvad der nærer din egen indre kunstner, når dit barn har fået en sut og en dyne, og endelig sover?

Undersøg, hvad du har brug for, for at kunne skabe og vedligeholde en kunstnerisk praksis, hvor der er tid, plads og energi til dig som kunstner-forælder på trods af nye vilkår i dit liv.

Denne workshop afholdes online den 9. februar 2023

Coach og facilitator: Cecilia Krill

Cecilia trækker på mange års erfaring som udøvende musiker, underviser i kunstnerisk entreprenørskab og personligt lederskab, og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere.
Derudover er hun mor til tre, forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors kursusforløb Akademi for Drivkraft.

Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger og danser fra DJM, diplomuddannet i ledelse & coaching, samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

Sådan melder du dig til

Du kan være med, hvis du er medlem af Koda. Gå ind under Karriere og dernæst Karrierecoaching. Log ind i det fælles Koda-ansøgningssystem og vælg coaching med Cecilia Krill. Skriv i din ansøgning/tilmelding, at det er coachingforløbet målrettet forældre, som du gerne vil i gang med.

Et forløb er gratis, hvis du er medlem af Autor. Som Koda-medlem koster det 350 kr.