Ødemarkssange 2023

Kom med til Fyn og find ro, fællesskab og musikalsk inspiration på Risinge Herregård 10.-15. september, når Autor og Marie Frank igen afholder Ødemarkssange. Ansøg senest 12. juni.

Den 10.-15. september 2023 indtager vi den gamle smukke herregård Risinge ved Kerteminde med den parklignende have kun 500 meter fra stranden. Sammen med otte andre komponister og sangskrivere – og Marie Frank, der er tovholder på ugen – kan du skrive nye sange og lære nogle af dine musikalske kolleger bedre at kende.

Marie Frank. PR-foto.

Campen går ud på at få plads til at arbejde, blive inspireret af andre, måske få feedback, nye indspark og eventuelt co-write. Der vil være tid til fællesskab og fordybelse. Uden distraktioner, bare sangskriverne, deres instrumenter og musikken.

Deltagerne er selv ansvarlige for, hvad opholdets mål er for dem. Det kan være en god idé at tage udkast og ikke færdiggjorte sange med, men i godt kollegialt selskab kan der også sagtens opstå helt nye idéer.

I løbet af ugen får holdet besøg af en sangskriver, der indvier deltagerne i sin egen sangskrivningsproces. Årets gæst offentliggøres senere, men tidligere har der bl.a. været besøg af Bisse, Claus Hempler og Annika Aakjær.

Man medbringer selv de nødvendige instrumenter og optageudstyr. Kost er inkluderet i opholdet, men deltagerne står selv for indkøb og madlavning. Sanger og sangskriver Marie Frank er ”værtinde” på opholdet, og hun holder hånd i hanke med at koordinere ugens forløb.

program

Cirkaprogram:

Søndag:
Kl. 12-13: Indkvartering på enkeltværelser.
Kl. 13-15: Vi mødes til frokost/eftermiddagskaffe, orientering og forventningsafstemning.
Kl. 18-20: Madlavning/middag.
Kl. 20: Karusselkoncert: Gensidig musikalsk præsentation, deltagerne spiller sange for hinanden.

Mandag-torsdag:
Programmet for mandag til torsdag planlægger Marie sammen med deltagerne. Ugen kommer bl.a. til at indeholde mindst et inspirerende besøg af en sangskriver udefra, midtvejs tour de chambre med sneak peak på hvad der er gang i rundt omkring huset, måske tur til Kerteminde og afslutningsfest med præsentation af den nye musik, hvis den er klar til det…

Fredag:
Kl.10-12: morgenmad, oprydning og tak for denne gang.

Fakta om Ødemarkssange


Autor stiller pladser til rådighed på campen Ødemarkssange, og du skal ansøge for at komme med. Vi sammensætter et varieret hold med deltagere med forskelligartede musikalske profiler, aldre, køn, instrumenter m.m. Har du været med før, må du gerne søge igen, men vi sørger selvfølgelig for primært at give nye deltagere chancen.

Autor og Koda Kultur afholder hovedparten af udgiften i forbindelse med din deltagelse, men du skal selv betale 500 kr. i egenbetaling. Hvis du bliver udvalgt til at deltage, vil du modtage en faktura. Hvis du ikke har betalt inden den påførte betalingsfrist, tilfalder pladsen en anden ansøger.

NB. Der er ingen instrumenter i huset, så man skal selv medbringe instrumenter og teknisk udstyr. Kost er inkluderet i opholdet, men deltagerne står selv for indkøb, madlavning, rengøring og så videre.

Hvornår: 10.-15. september 2023.
Hvor:
Herregården Risinge ved Kerteminde på Fyn.
Ansøgningsfrist:
Mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59.

Sådan søger du


Interesserede sangskrivere inden for alle genrer kan ansøge, bare de er medlem af Koda.

Der ansøges via Koda Kulturs ansøgningssystem. Du logger ind med dit Nem-ID. Vælg Arbejdsophold og “Ødemarkssange”. Her bliver du bedt om:

  • En kort ansøgning, hvor du forklarer, hvorfor du skal med på campen. Kom gerne ind på:
    – Hvilke(t) instrument(er) du spiller.
    – Hvad dine forventninger er til opholdet.
  • Minibiografi/CV (pdf).
  • Tre af dine sange – enten som link til offentligt tilgængelig website (ikke streamingtjeneste) eller vedhæftet som mp3/m4a.
  • Du kan også vedhæfte sangtekster og pressefoto, hvis du vil.

Vi anbefaler, at du laver din ansøgning i god tid inden ansøgningsfristen, så der er tid til at få teknisk bistand fra sekretariatet eller Koda Kultur, hvis nødvendigt.

Ansøgningsfrist: Mandag den 12. juni 2023 kl. 23.59.

Søg camp her

Campen bliver til via Kodas kulturelle midler.