Online talk om PR og storytelling

Lyt med, når Danni Travn giver gode råd om storytelling og hvordan man selv skruer en god pressemeddelelse sammen mandag den 25. april kl. 16.

Mandag den 25. april kl. 16-17.30 afholder Autor en online-session om historiefortælling og pressemeddelelse med Danni Travn, en af landets mest erfarne rådgivere udi historiefortælling for musikere.

Som kunstner skal du i stigende grad mestre den gode historie. Om dig selv, om din musik, om dine ambitioner. Både i pressemeddelelser, interviews og på sociale medier skal du fange branchefolks og publikums opmærksomhed og fastholde den.

Men hvordan skærer du dit budskab, så du både rammer modtageren og er tro over for dig selv? Det spørgsmål er i centrum i dette oplæg med Danni Travn. Han er journalist og forfatter, uddannet på Syddansk Universitet og Goldsmiths University. Han har stået for historiefortællingen bag en lang række danske musikere, herunder MØ, Mads Langer og The Minds of 99.

OBS: Oplægget er første del af et kursus, hvor 12 deltagere får personlig sparring med Danni Travn. Det kursus er fyldt op. Men denne online talk har vi valgt at åbne for interesserede lyttere. Personlig sparring på pressetekst er ikke inkluderet i dette oplæg, men det kan være, at Danni Travn nævner dette for de 12 deltagere fra kurset.

Alle tilmeldte får tilsendt et Zoom-link inden oplægget.

Tilmeld dig