Sæt kryds i kalenderen: DJBFA skyder 2020 i gang med minikurser, koncert og snacks til både maven og ganen. Nytårsudgaven af Seminar & Bar finder sted den 23. januar.

Kom godt fra start i det nye årti med nytårskur og DJBFA’s Seminar & Bar! Her kan du blive klogere på musikken, dele dine erfaringer og samtidig møde dine komponist- og sangskriverkollegaer. Det er åbent og gratis for alle medlemmer af DJBFA og/eller Koda.

I den kommende udgave fejrer vi det nye årti, da vi også holder nytårskur med venner og kollegaer fra musikbranchen, hvor man både kan nyde livemusik, en bid mad og et glas bobler.

Program torsdag den 23. januar 2020
Kl. 15: Seminarer.
Kl. 17: Nytårkur med mad, bar og koncert.

Vælg mellem disse fire seminarer:

Hvordan går det? – Mental sundhed i musikbranchen

Ifølge en britisk undersøgelse har musikere har tre gange så stor risiko for at udvikle angst, depression og stress – Hvad gør vi for at afhjælpe det, og hvad kan du selv gøre for at undgå det? Vi inviterer til oplæg og debat om mental sundhed i musikbranchen med bl.a. Gaffas chefredaktør Sidsel Thomassen og producer Søren Schou aka Pharfar. Seminaret starter ud med et oplæg med talenttræner Anders Guldhammer Vorborg og musiker Kamilia Amélie, der kommer fra organisationen MentalVoice. De vil fortælle om redskaber og processer i arbejdet med at skabe mental styrke og trivsel.

Markedsføring for musikere

Kat Jarby holder oplæg om markedsføring for musikere med fokus på værdien i branding og historiefortælling. Bliv inspireret til at formidle dit budskab og kreative virke på den mest effektive måde – om det er på sociale medier, via live-koncerter eller i booking-emails. Du får en kort intro til teori om branding, oplevelsesøkonomi og målgruppesegmentering samt tips og tricks til din kommunikation. Kat Jarby er manager, projektleder og markedsføringspecialist. Som ejer af virksomheden Kaja Management repræsenterer hun nogle af de førende danske kunstnere og bands inden for den eksperimenterende musik, og udvikler projekter, der går på tværs af genrer og kunstformater.

Lær at redigere film på din iPhone

En bouillonterning af et seminar for dem, der ikke endnu har fået styr på at redigere film på deres Iphone. På to timer lærer du simpel redigering og teknik for at lave dine egne film på Iphone. På seminaret kommer deltagerne også igennem en enkelt øvelse, så du forlader kurset med gode fif og tricks, så du efterfølgende godt tør lave dine egen film til Facebook eller Instagram. Oplægsholdere er Emil Falke og Ole Blegvad. Emil Falke er uddannet filminstruktør fra den danske filmskole SUPER16 ved Nordisk Film, og Ole Blegvad har arbejdet som journalist i 25 år og har bl.a. været vært for ”Kulturnyt” på P1. OBS: Dette seminar gælder kun for Iphone-brugere, da det er Iphone redigeringsprogrammer, der bliver brugt.

Hvad kræver det at blive filmkomponist?

Flere og flere komponister er interesserede i at lave musik til film og TV. Men hvad kræves der af filmkomponister i dag? Filmkomponist Jesper Hansen fortæller om, hvordan man kommer i gang, og hvad det indebærer. Der kan være langt fra den forestilling, man har om livet som filmkomponist til virkeligheden: Hvordan er de kreative processer, hvilke tekniske krav stilles der, og hvad er de specifikke opgaver, man løser? Jesper kommer også ind på begrebet ”Library musik” som et supplement eller alternativ til et virke som filmkomponist. Dette er et oplæg for folk, der ikke er filmkomponister, men har leget med tanken og vil vide mere. Jesper Hansen har lavet musik til film og TV både i Danmark og udlandet og er bl.a. bestyrelsesmedlem i Brancheklubben for Film og Mediekomponister.

Praktisk

Alle kurser foregår mandag den 23. januar 2020 hos DJBFA i Lautrupsgade 9 på Østerbro i København.

Kurserne starter kl. 15 og er gratis for medlemmer i DJBFA og/eller Koda. Efter kurset inviteres du til hyggelig nytårskur.

Tilmelding

Tilmeld dig ét af de fire kurser og nytårskur (link udløbet). Der er et begrænset antal pladser, og deltagelse kræver tilmelding.

Hvis du kun vil deltage i nytårskuren, er du også meget velkommen bare at dukke op kl. 17 – det kræver ikke tilmelding.

Se også begivenheden på Facebook