Seminar & Bar på KIB 20. april

Seminar & Bar besøger KIB – Kulturhuset Islands Brygge den 20. april med tre inspirerende seminarer og gratis adgang til aftenens livemusik fra Geyser Sangskriver Festival.

Torsdag den 20. april inviterer Autor og Klub Geyser til en inspirerende, hyggelig og musikalsk eftermiddag og aften i Kulturhuset Islands Brygge med seminarer kl. 17-19. Derefter er der mad og drikke, og så starter aftenens koncerter i Geyser Sangskriver Festival kl. 20.

Se Facebook-event.

Du kan komme med til det hele ganske gratis – bare tilmeld dig.

Elijah Okello. PR-foto.

Vælg et af følgende seminarer:

1) Beslutningens kraft med Cecilia Krill
Et seminar om personligt lederskab og hemmeligheden bag succesfulde kreative projekter. Med fokus på balancen imellem kreative processer og målrettet planlægning. Med Autors coach, forfatter og leder af Autors Drivkraft-kurser, Cecilia Krill.

2) Branding og markedsføring med Peter Bek
Peter Bek fra Zack’s TALENT giver et indblik i, hvilke tanker du bør gøre dig om branding og markedsføring af dig som udøvende kunstner. Få ideer til, hvad en rød tråd kan være for dig i dit arbejde med markedsføring af din musik.

3) Kreativ proces med Elijah Okello
En talk med sangskriver og producer Elijah Okello med personlige tips til kreative processer. Elijah fortæller om, hvordan han selv kommer fra idé til handling, når han skriver sange eller producerer – og hvordan han undgår skriveblokering.

Læs mere om de enkelte seminarer i fanerne nedenfor.

Koncerter:
Lovis
Nioma
Donovan Ryan (US)
Under the Elms

Det hele foregår på Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 København S.

Læs mere om seminarerne:

Beslutningens Kraft

Seminar om personligt lederskab og hemmeligheden bag succesfulde kreative projekter

Dette seminar om personligt lederskab har særligt fokus på balancen imellem kreative processer og målrettet planlægning. Hvordan skaber du balance imellem to vidt forskellige aspekter af et kunstnerisk virke, så du ikke går i stå i den kreative sump – og heller ikke giver køb på din kunstneriske integritet i handlekraftens navn? Hvordan navigerer du imellem det skabende på den ene side, og den rationelle planlægning på den anden, så begge dele fungerer optimalt?

Cecilia Krill.

Forstå, hvorfor det er afgørende at skelne imellem de to forskellige måde at arbejde på – og lær hemmeligheden bag alle succesfulde projekter: at skifte gear og gå fra idé til handling.

Vi ser blandt andet på:

  • De forskellige kvaliteter i kreative processer og målrettet handlekraft
  • Den kreative sump, og hvorfor den er både tiltrækkende og skræmmende
  • Hemmeligheden bag alle succesfulde projekter: Beslutningens kraft

Kom og bliv klogere på dig selv og de mekanismer, der får dine kunstneriske projekter og samarbejder ud over rampen – eller får dem til at blive i skuffen.

Cecilia Krill taler ikke om lederskab forstået som management og business-tænkning, men lederskab forstået som din evne til at tage kloge, langsigtede beslutninger – at finde modet til at stå frem i verden og tage ansvar for at få gode ting til at ske i dit liv.

Branding og markedsføring

Branding og markedsføring med Peter Bek fra Zack’s TALENT

Peter Bek. PR-foto.

Under oplægget fra Peter Bek vil du høre mere om, hvilke tanker du bør gøre dig omkring branding og markedsføring af dig som udøvende kunstner (eller som producer). Peter vil berøre nogle grundlæggende tanker, som vil kunne være en rød tråd for dig i dit arbejde med PR og markedsføring af din musik og af dig som artist. Der vil være eksempler på dos and don’ts samt eksempler på, hvornår en artist “har den” og hvornår man “ikke har den”.

Peter Bek driver virksomheden Zack’s TALENT, hvor han til dagligt arbejder som markedsføringskonsulent for kunstnere, spillesteder og festivaler. Derudover driver han sit eget label, musikforlag, artist management og sync agentur, hvor der udgives, markedsføres og pitches musik til reklamer, film og tv i hele verden. Han har tidligere været ansvarlig for markedsføring af Universal Musics internationale udgivelser i Danmark.

Kreativ proces

En talk med sangskriver og producer Elijah Okello med personlige tips til kreative processer.

Sangskriver og producer Elijah Okello vil i dette seminar vise, hvordan hans proces og tankegang er, når han laver en sang – fra idé til handling. Elijah vil fortælle om forskellige producer- og sangskriverteknikker, som han bruger til at komme i gang med det samme.

Fx vil han fortælle om:

  • Hvad gør man, når man har skriveblokering?  
  • Hvordan kan en god brainstormingproces se ud?
  • Skal man mixe først eller sidst?
  • Hvornår er en sang færdig?

Elijah Okello er sangskriver og producer inden for især med R’n’B, rap og hiphop. Han producerer selv det meste af sin musik og udgiver på eget pladeselskab; OK OK ENT. Elijah har bl.a. været med på Politikens liste over årets bedste plader fra 2020 med udgivelsen Dat Pendagrass. Han har spillet på Uhørt Festival, Distortion, Barcelona-festivalen Sala Vol og Claus Meyers Apple Flower Festival m.m. Elijah har opvarmet for Illa J (J Dillas bror), og han står bag Omondo Collective, et skandinavisk kollektiv sammensat af ligesindede musikere, bosat i København og Malmö, med rødder i den afrikanske diaspora. 

Lige nu er Elijah i gang med projektet 12 Months of Okello – SZN ONE, hvor han udgiver ny musik hver måned i hele 2023. 

Melder du dig til Seminar & Bar, kommer du gratis ind til aftenens koncerter. Dette arrangement er et samarbejde mellem Autor, KIB og Klub Geyser/Geyser Sangskriver Festival.

Det er gratis at deltage, og arrangementet er åbent for alle interesserede. Du skal bare tilmelde dig via linket nedenfor.

Seminar & Bar bliver til med midler fra Copydan.

Tilmeld dig