Skabertrang Aarhus med Kajsa Vala

Netværket Skabertrang i Aarhus, Promus og Autor inviterer til en aften i selskab med Kajsa Vala. Hun fortæller om sin vej gennem musikbranchen den 7. november kl. 19 på Promus.

Tirsdag den 7. november gæster Kajsa Vala vores aarhusianske netværk for musikskabere. Kajsa vil fortælle om sin kringlede vej igennem musikbranchen, og hun kommer ind på nogle af de ting, der er vigtige at have for øje, hvis man vil overleve i den.

Derudover vil hun fortælle om de forskellige ben, hun står på i musikalsk sammenhæng, både som side-kvinde, producer, sangskriver og solist – og hvordan hun balancerer det hele med et liv med børn.

Kajsa Vala er uddannet guitarist fra DJM i Aarhus i 2011. Hun er solist i eget navn og har udgivet tre album, senest When Are We Out of the Woods? fra 2022. Hun var sangskriver for forlag i Nashville fra 2012-14. Hun har desuden optrådt som guitarist og side-kvinde med Stine Bramsen, Poul Krebs, Psyched Up Janis, Jonah Blacksmith, m.fl.

Om Skabertrang Aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig. Præsenteres af Autor i samarbejde med Promus, Aarhus. Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur. 

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Oplæg med Kajsa Vala
Hvornår: Tirsdag den 7. november 2023 kl. 19.00 – 21.00
Hvor: Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Tilmeld dig nederst på siden. Når du har indsendt formularen med dit navn og din e-mail, er du tilmeldt workshoppen – du modtager ikke nogen bekræftende mail. I ugen op til arrangementet modtager du til gengæld en mail med yderlige informationer.

tilmeld dig