Netværket Skabertrang Aarhus holder temaaften om performance for musikere med Marie-Louise Grund tirsdag den 5. april kl. 19 i samarbejde med Promus.

Hvordan du udvikler din egen unikke performance og løfter din koncert til næste niveau? Det ser vi på i netværket Skabertrang Aarhus tirsdag den 5. april med Marie-Louise Grund, ekspert i sceneoptræden og live coach hos bl.a. ORA og DMF m.m. Det hele foregår på Promus i Aarhus.

Når vi er til koncert, oplever vi musikken med øjnene i mindst lige så høj grad som med ørerne. Desværre kommer mange musikere uanende til at stå i vejen for deres egen musik, fordi de udelukkende fokuserer på den auditive del af oplevelsen og ikke tager stilling til, hvad de egentlig vil med deres musik og med koncerten som helhed.

Der ligger et hav af potentiale og muligheder i at arbejde med de visuelle og kunstneriske aspekter af en koncert. At blive skarp og afklaret i sit udtryk, tage stilling til hvad musikken vil, hvad man selv gerne vil give til publikum, og hvilke følelser, stemninger og fortællinger, musikken rummer. At anskue koncerten som en helhedsoplevelse, skabe sammenhæng, flow, originalitet og troværdighed for at kunne fastholde publikums opmærksomhed og give dem en unik koncertoplevelse.

I oplægget vil Marie-Louise Grund give en masse konkret viden og værktøjer til hvordan man med udgangspunkt i sin egen musik og personlighed kan optimere sin koncert.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Performance for musikere med Marie-Louise Grundt.
Hvornår: Tirsdag d. 5 april 2022 kl. 19.00-22.00.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

Se Facebook-event.

om marie-louise grund

Marie-Louise Grund er uddannet sanger og musiker fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2010. Hun har siden da specialiseret sig i Sceneoptræden for musikere og coachet et utal af upcoming bands og solister i hele Danmark. Hun er fast tilknyttet coach i ORA og DMF, timelærer i Performance på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og Aalborg, og hun laver diverse workshops for solister, bands og kulturskoler i hele Danmark.

Marie-Louise er ydermere tilknyttet som fast koncertproducent hos Levende Musik i Skolen, og hun har været assistent i skrivefasen af den storsælgende bog om sceneoptræden af Kristian Kock; “Ud over Scenekanten”. Marie-Louise er selv udøvende sanger, komponist og pladeaktuel under navnet LHUMA.

om skabertrang aarhus

Som sangskriver fra vækstlaget har man en del kasketter, man skal jonglere med – og de skal gerne alle sammen blive i luften på samme tid. Man skal skrive sange, sangene skal indspilles og udgives, man skal stå for PR, man skal booke koncerter, optræde, stå for praktiske opgaver som kontrakter, afregning og regnskaber.

Gennem en række workshops vil netværket Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber.

Jakob Alsbjerg leder netværket. Gennem en årrække har Jakob Alsbjerg været en del af det aarhusianske sangskrivermiljø. Dels som arrangører og dels som udøvende sangskriver i bl.a. Jakob A og De Sidste.

Skabertrang Aarhus præsenteres af Autor i samarbejde med Promus – Produktionscentret for Rytmisk Musik i Aarhus.

TILMELD DIG HER

Autors netværk bliver til med midler fra Koda Kultur.