Koda, DPA og DJBFA præsenterer ny “Songwriters masterclass” tirsdag den 22. oktober med input fra kendte sangskrivere og feedback på jeres sange.

”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” – Marcus Winther-John.

Den 22. oktober afholder DPA, DJBFA og Koda den tredje ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder – så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist talk med Erann DD, Tamra Rosanes og Aske Jacoby. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange.

Arrangementet vil også kunne livestreames via Koda stream.

Tid & sted

Tirsdag den 22. oktober 2019, kl. 17-20.30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø.

Program
Kl. 17.00 – 17.10: Velkomst.
Kl. 17.10 – 18.10: Artist talk.
Kl. 18.10 – 18.20: Pause.
Kl. 18.20 – 19.20: Feedback på din musik.
Kl. 19.20 – 19.50: Spørgsmål & afrunding.
Kl. 19.50 – 20.30 Social hour.

Tilmelding

16. oktober: Der er nu fyldt op med max. antal personer i salen, og der lukkes for tilmeldinger.

Du kan stadig se med hjemmefra via streaming på Kodas hjemmeside.

Ønsker du feedback på din musik?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af sine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org inden den 15. oktober. Specificer her venligst, hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Vælg en sang, som du stadig er i process med, så feedbacken er noget, du kan bruge aktivt.

Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangement på Kodas Youtube-kanal. Du vil få direkte besked inden arrangementet. Hvis ikke din sang bliver valgt denne gang, får du muligheden igen i løbet af vinteren.

Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.