Den 10. marts afholder DJBFA ”Songwriters masterclass” sammen med Koda og DPA.

Vil du blive klogere på, hvordan andre sangskrivere arbejder? Vil du dele dine tanker og erfaringer med andre sangskrivere? Og vil du måske endda have feedback på din egen musik? Så er det med at tilmelde sig denne masterclass, hvor vi kigger vi under kølerhjelmen på prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide.

Der vil være tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder – så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en artist talk med Pilfinger (Lasse Kramhøft) og Anya. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange.

Arrangementet vil blive livestreamet.

Program

Kl. 17:00 – 17:10 Velkomst
Kl. 17:10 – 18:10 Artist Talk
Kl. 18:10 – 18:20 Pause
Kl. 18:20 – 19:20 Feedback på din musik
Kl. 19:20 – 19:50 Spørgsmål & afrunding
Kl. 19:50 – 20:30 Social hour

Praktisk

Tid: 10. marts 2020, kl. 17:00-20:30
Sted: Lautrupsgade 9. 2100 København Ø
Tilmeldingsfrist: 5. marts

Tilmeld dig her (link udløbet)

Ønsker du feedback på din musik?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org inden den 4. marts. Specificer her, hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, at du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Vælg en sang, som du stadig arbejder med, så feedbacken er noget, du kan bruge aktivt.

Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangementet på Kodas YouTube-kanal. Du vil i givet fald få direkte besked inden arrangementet.

Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail på marcus@dpa.org med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.