DJBFA inviterer til debatten “Hvordan ser musikskabelsen ud i fremtiden?” lørdag den 30. november på Sound på Roskilde Festival Højskole, en ny temadag for vækstlaget i den danske musik- og festivalbranche.

DJBFA er med, når Roskilde Festival Højskoles nye endagsfestival, Sound – et folkemøde for vækstlaget i den danske musik- og festivalkultur med debatter, talks og musikalske indslag – løber af stablen lørdag den 30. november 2019. Dagen handler om musik, viden og diversitet.

Roskilde Festival Højskole og Sounds medskabere, heriblandt DJBFA, håber, at Sound kan blive det faste sted, hvor unge amatører og semiprofessionelle i kultur- og musikindustrien kan samle ny viden og inspiration.

Dagen byder bl.a. på koncert med duoen Ravi Kumar, talk med Nana Jacobi og Isam B, Urban Grrls – der spørger “Hvor er pigerne i musik?” og meget mere.

Hvordan ser musikskabelsen ud i fremtiden?

DJBFA bidrager med debatten “Hvordan ser musikskabelsen ud i fremtiden?” I fremtiden er kunstig intelligens og hemmelige algoritmer en del af skabelsesprocessen. Så hvordan optræder man med musikken i fremtiden? Og hvordan ser danskernes lyttevaner ud i fremtiden? Det er nogle af de store spørgsmål, vi vil se nærmere på og debattere.

Med til at gøre publikum klogere på musikkens fremtid har vi tre eksperter i panelet. Nemlig kulturforsker, anmelder og radiovært Torben Sangild, musikansvarlig hos den nye danske musikstreamingtjeneste Moodagent; Jesper Steen Andersen samt DJBFA’s formand, komponist, musiker og næstformand i Koda; Anna Lidell. Debatten modereres af journalist og højskolelærer Sofie Buch Hoyer. Læs mere om debatten.

Kom med

Det er gratis at deltage på Sound, og arrangementet er åbent for alle interesserede. Man skal bare tilmelde sig på forhånd.

Det hele sker lørdag den 30. november 2019 fra kl. 13.00 på Roskilde Festival Højskole i Roskilde.

Se hele programmet for Sound og tilmeld dig her (link udløbet)

Se også Sounds Facebook-event (link udløbet)

(Øverst: PR-foto af Anna Lidell, Jesper Steen Andersen og Torben Sangild, sammensat af Roskilde Festival Højskole)