Bliv bedre til at fundraise og søge midler! Ann-Sofie Rokbøl fra Culture Crush holder webinar på Facebook torsdag 28. maj kl. 11.

Fondsansøgninger er en del af mange musikeres arbejdsliv. Hvis du har undret dig over, hvad fondene mon kigger efter, hvorfor du får afslag gang på gang, eller hvis du bare ønsker dig nogle konkrete redskaber til at skrive en mere fængende ansøgning, så er dette webinar noget for dig.

Ann-Sofie Rokbøl fra Culture Crush deler de redskaber, du skal bruge for at komme lynhurtigt i gang. Med en baggrund som sangskriver og underviser med mere end 100.000 kr. i bevilget støtte klæder Ann-Sofie dig godt på før næste deadline og fører dig sikkert igennem fundraisingens absolut “must do’s and dont’s”.

Har du allerede nu et spørgsmål? Stil det gerne på forhånd via vores Facebook eller på djbfa@autor.dk.

Sådan deltager du: Se med live torsdag 28. maj 2020 kl. 11 på DJBFA’s Facebook-side. Følg os og log på senest kl. 11. Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Om Ann-Sofie Rokbøl og Culture Crush

Culture Crush er et fællesskab af kunstnere og kreative projektmagere med fokus på at tage det kreative virke fra A til B. Det gør de bl.a. via deres blog, webinarer og kurser.

Ann-Sofie Rokbøl er musiker under alisset eif og stifter af Culture Crush. Blandingen af livet som musiker med en faglig baggrund som cand.mag i Musikvidenskab / Music & Arts Management gør, at Ann-Sofie har en særlig forudsætning for at formidle emner som fundraising, events, DIY-PR, udgivelser mm.