Fredag 1. maj er der online seminar med Cecilia Krill om at skabe lederskab i dit kunstneriske virke, så du kan gå fra idé til handling.

Vi står i en ny virkelighed, der kalder på nye beslutninger og handlemuligheder. Alle reagerer vi forskelligt på forandringerne. Nogle går i gang med at handle, mens andre tager du en tiltrængt pause og venter på, at det hele snart går over.

Hvordan reagerer du?

Se med til vores webinar live på Facebook fredag 1. maj kl. 10, hvor Cecilia Krill giver gode råd og redskaber til, hvordan du kan styrke lederskabet i dit eget kunstneriske virke. Det handler om at træffe kloge valg, tage ejerskab og sætte handling bag de ting, som du dybest set drømmer om at realisere. På webinaret får du bl.a. konkrete redskaber til at strukturere din tid, og du lærer at sætte dig motiverende mål, som du rent faktisk kan nå.

Cecilia Krill er uddannet sanger og cand. mag. i læring og forandringsprocesser, forfatter og spiludvikler. Underviser i entreprenørskab og personligt lederskab på landets musikkonservatorier, og rådgiver musikere, freelancere og soloselvstændige, der brænder for at skabe bæredygtige arbejdsliv.

Sådan deltager du: Se med live fredag 1. maj kl. 10 på DJBFA’s Facebook-side. Følg os og log på senest kl. 10.