Workshops for nybagte musikforældre

I dette coachingtilbud til Kodas medlemmer sætter Autor nu fokus på, hvordan man kan håndtere at være både fokuseret forælder og seriøs, skabende kunstner på samme tid.

Opdatering 22. august. Er du interesseret i at deltage i workshopsne uden at være i gang med coaching hos Cecilia? Så skriv til os på autor@autor.dk. Pga. sygdom er start-workshoppen udskudt en ude og ligger dermed 31. august!

Er du forælder – nybagt eller med småbørn – kan du nu søge om et fleksibelt online coachingforløb med Autors coach Cecilia Krill, hvor du får personlig sparring på dine konkrete udfordringer. Det kan eksempelvis omhandle din motivation (eller mangel på samme), og alt det, der på én gang besværliggør og beriger dit liv som skabende kunstner og forælder.

Cecilia Krill.

Du får desuden mulighed for at deltage i tre skræddersyede, online forældre-gruppeworkshops, hvor du kan sparre med andre i samme situation. Samtidig får du konkrete redskaber til at navigere i kunstner- og forældreskabet med mere overskud, retning og motivation.

Første runde af “forælderworkshops” fandt sted i starten af 2023, og pga. de meget positive tilbagemeldinger og efterspørgslen, tilbyder Autor og Cecilia Krill nu en omgang mere med tre workshops for Cecilias barsels/forældre-coachingdeltagere.

De tre online fællesworkshops afholdes 24. august, den 31. august og 7. september 2023. Alle dage kl. 9.30-11-30 (der må gerne være babyer med på sidelinjen, hvis der er behov for det).

Tilmeldingsfrist til workshops er 18. august 2023 kl. 23.59.

Se også Facebook-event.

de tre workshops

Workshop #1 – Fokus, fordybelse og nye strukturer

Din tid og din døgnrytme er blevet ren cut up – og hvor du før kunne arbejde hele natten, hvis du blev grebet, må du nu overgive dig til en arbejdsstruktur, der på gode dage et kompromis, i værste fald ligner torturmetoder. I er i hvert fald blevet flere om at sætte dagsordenen. Lær, hvordan du kan udnytte den tid du har til rådighed effektivt, fordybet og fokuseret.

Denne workshop afholdes online torsdag den 24. august 2023 kl. 9.30 – 11.30.

Workshop #2 – Hvordan kan du mærke motivationen, når du kun har sovet tre timer?

Måske kan du dårligt nok mærke, om du selv er sulten. Så hvad skete der lige med dine kunstneriske ambitioner? Vi tager en ærlig dialog mellem din kunstneridentitet og din forældre-identitet. Hvad er blevet vigtigt? Hvad træder i baggrunden? Genbesøg din motivation – også selvom du kun kan mærke den i glimt – og lær at sætte dig meningsfulde mål, du faktisk kan nå.

Denne workshop afholdes online torsdag den 31. august 2023 kl. 9.30 – 11.30.

Workshop #3 – Giv mig en sut og en dyne!

Du ved præcis, hvad dit barn har brug for. Og du svigter (næsten) aldrig. Men ved du også, hvad der nærer din egen indre kunstner, når dit barn har fået en sut og en dyne, og endelig sover?

Undersøg, hvad du har brug for, for at kunne skabe og vedligeholde en kunstnerisk praksis, hvor der er tid, plads og energi til dig som kunstner-forælder på trods af nye vilkår i dit liv.

Denne workshop afholdes online torsdag den 7. september 2023 kl. 9.30 – 11.30.

Coach og facilitator Cecilia Krill

Cecilia trækker på mange års erfaring som udøvende musiker, underviser i kunstnerisk entreprenørskab og personligt lederskab, og soloselvstændig sparringspartner for musikere, iværksættere og freelancere.

Derudover er hun mor til tre, forfatter, spiludvikler og medskaber af Autors kursusforløb Akademi for Drivkraft.

Cecilia Krill er uddannet rytmisk sanger og danser fra DJM, diplomuddannet i ledelse & coaching, samt cand. mag i læring og forandringsprocesser.

Sådan melder du dig til

Du kan være med, hvis du er medlem af Koda. Gå ind under Karriere og dernæst Karrierecoaching. Log ind i det fælles Koda-ansøgningssystem og vælg coaching med Cecilia Krill. Skriv i din ansøgning/tilmelding, at det er coachingforløbet målrettet forældre, som du gerne vil i gang med og skriv, at du gerne vil deltage på workshopsne.

Tilmeldingsfrist til workshopholdet er 18. august 2023 kl. 23.59.

Får du allerede barsels/forældre-coaching hos Cecilia, så skriv til hende på ck@ceciliakrill.dk, at du gerne vil være med på workshops.

Et coachingforløb (inkl. workshops, hvis du ønsker det) er gratis, hvis du er medlem af Autor. Som Koda-medlem koster det 350 kr.