eQ Fridays med Kinck: Vær din egen A&R

Netværket eQ Fridays inviterer indenfor fredag den 5. november til oplæg med producer, artist m.m. Stine Kinck.

Det månedlige musikproduktionsnetværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære er præsenteret af Rytmisk Center, DJBFA og Beats By Girlz Denmark. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften med et spændende oplæg. Fredag den 5. november 2021 er der besøg af Stine Kinck, som fortæller om, hvordan du kan være din egen A&R manager.

Kinck: Vær din egen A&R 

Kinck arbejder som topliner, artist og producer og ejer pladeselskabet Sad Unicorn Recs. Hun vil bl.a. tale om, hvordan du som artist kan være din egen A&R (Artists & Repertoire) og skabe et større netværk og outlet for din musik. Vi vil komme omkring online networking, branding og visuel identitet med henblik på et bestemt markedsfokus, internationale samarbejde og playlister.

Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller videndeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen.

Hvad: Netværket eQ Fridays.
Dato: Fredag den 5. november 2021.
Tid: Døre kl. 15.30, oplæg kl. 16-18, luk kl. 20.
Sted: Rytmisk Center, Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården. Også adgang fra Enghavevej (der er elevator).
Pris: Gratis, men kræver tilmelding.


om eq fridays

Vi ønsker at bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

Bliv klogere på musikken og mød dine musiker-kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkomne til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.

TILMELD DIG HER