EQ Fridays med Rosa Lux

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA inviterer til eQ Fridays med musikskaber Rosa Lux den 6. august i København.

EQ Fridays er musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Bliv klogere på musikken og mød dine kolleger. Efter sommerferien er vi tilbage igen med nyt arrangement: Fredag den 6. august. Denne gang med besøg af den anerkendte DJ, producer og sangskriver Rosa Lux.

Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Hvad: Netværket eQ Fridays.
Hvornår: Fredag den 6. august 2021. Døre kl. 15.30, oplæg kl. 16-18, luk kl. 20.
Hvor: Vesterbrogade 107 E, 1620 København V.
(Gå ind i gården, der står Luna på døren. Der er også adgang fra Enghavevej og elevator til gangbesværede).

Der vil også være lidt forfriskninger til ganen. Vi overholder alle corona-restriktioner og skal bede alle om at medbringe mundbind og være nytestet.

Arrangementet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding.

Lidt om konceptet
Vi ønsker bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden. EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.

Se også Facebook-begivenhed.

TILMELD DIG HER