GRETA: Visuel identitet i musikken

Vi sætter fokus på, hvordan musikken og det visuelle går hånd i hånd, når vi inviterer til online talk med GRETA den 12. maj.

Onsdag den 12. maj 2021 kl. 15 vil sanger og musiker GRETA i denne online talk give et indblik i sit kunstneriske virke, hvordan musik og det visuelle går hånd i hånd for hende, hvordan en idé bliver til et færdigt produkt, og hvad det er vigtigt at være opmærksom på i processen.

GRETA er et varmt navn på den danske musikscene lige nu. Hendes debutalbum Ardent Spring, som udkom i efteråret, blev anmelderost og udnævnt til årets 3. bedste album af Gaffa. Gretas unikke visuelle stil er en stor del af hendes kunstneriske virke og gennemsyrer alt fra videoer, pressebilleder og scenografi til hendes Instagram.               

I denne talk vil hun bl.a. komme ind på:

  • Hvordan man kan opbygge sin visuel identitet.
  • Hvordan og hvorfor, man bruger det visuelle i sit artistvirke.
  • Videregive konkrete tools og eksempler.

Forvent en eftermiddag, hvor du bliver inspireret og får åbnet øjnene for en masse kreative inputs, når GRETA snakker om visuel vision.

Arrangementet er åbent for alle medlemmer af Koda og finder sted via Zoom. Deltagelse er gratis. Men du skal tilmelde dig via linket nedenfor.

Se også Facebook-begivenhed.

TILMELD DIG