Osgoods netværk med Jomi Massage

Kresten Osgood taler med Jomi om hendes mange kunstneriske projekter og især hendes helt nye album, Lyst, hvis udgivelse fejres samme dag: Fredag den 8. oktober kl. 16.

Kresten Osgoods netværkstalk #19 bliver med sanger og komponist Jomi Massage, også kendt som Jomi, også kendt som Signe Høirup Wille-Jørgensen. Hun er en af de mest originale og mangefacetterede kunstnere på den danske musikscene. Talken finder sted i butikken Rafle & Jomi i København.

Jomi startede i slut-90’erne som medlem af de banebrydende bands Murmur og Speaker Bite Me. Hun har siden lavet musik til en række film, teaterstykker og radiodramaer og spillet samt kurateret en række unikum koncerter, bl.a. Ritualer for Fællesskaber.

I 2018 debuterede hun som forfatter med bogen Priktegning over et år, udgivet på Asger Schnacks Forlag. Jomi har også en lang række stærke soloalbum bag sig, herunder From Where No One Belongs I Will Sing… (2005) og Primitives (2013). 

Den 8. oktober er der premiere på Jomis nye album, Lyst, og efter talken vil der være en fejring af udgivelsen ved en reception samme sted.

Deltagelse er gratis for medlemmer af DJBFA og/eller Koda. Bare tilmeld dig på forhånd.

Tid: Fredag den 8. oktober 2021 kl. 16.00.
Sted: Rafle & Jomi, Ny Carlsberg Vej 26, København.
Tilmelding: Tilmeld dig ved at sende en mail til Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Transportrefusion

Der ydes transportrefusion for DJBFA-medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i arrangementer i DJBFA’s netværk, hvis man bor (og skal rejse) mere end 120 km. væk.

Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til djbfa@autor.dk.

Se alle de komponistnetværk, DJBFA præsenterer.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.