Netværk

Autors mange netværk er steder, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

grownup gold

Musiker og sangskriver Stine Liebman har taget initiativet til GrownUp Gold, der arbejder for mere aldersdiversitet i den rytmiske musikbranche. I et samarbejde mellem Autor og GrownUp Gold præsenteres nu et fælles netværk, drevet med midler fra Koda Kultur.

I netværket mødes alle interesserede komponister og sangskrivere over 35 år – og meget gerne et godt stykke over 35 år! Netværksarrangementerne finder typisk sted i København.

Seneste arrangement var 15. december 2023, hvor Emilie Skovgaard Sørensen holdt oplæg om sync. Læs mere.

onsdagsklubben

Autor og Turkis præsenterer Onsdagsklubben i Aarhus. Savner du kompetent sparring, eller søger du et musikfagligt fællesskab, der kan hjælpe dig med at bevare et kreativt output? Så er Onsdagsklubben på Turkis sikkert lige noget for dig! Sangskriver Marc Facchini er vært.

Datoer på Turkis i 2023: 16. august, 17. september, 27. september, 25. oktober.

Læs mere og tilmeld dig.

Skabertrang Aarhus

Foto: Amit Agnihotri/Unsplash


Skabertrang Aarhus er et nyt netværk for komponister og sangskrivere i Aarhus og omegn. Gennem en række workshops vil Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber. Jakob Alsbjerg leder netværket.

Seneste netværksaften var tirsdag den 5. december 2023 på Promus i Aarhus. Læs mere.

Nyt arrangement kommer snart.

klubben vest

The Downshifters. Foto: Sven Levandowsky

Hyggelige arrangementer for komponister og sangskrivere i Randers og omegn. Ofte med mad og et inspirerende besøg udefra af en kunstner, der fortæller om sin musik og karriere samt giver et par numre.

Seneste arrangement: Fælles middag samt artist talk og livemusik med The DownShifters den 12. oktober 2023. Læs mere.

Nyt arrangement kommer snart.

EQ Saturdays

Nanna Bottos. PR-foto.

Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center i København og Autor præsenterer eQ Saturdays: Talks, workshops og netværk om musikproduktion og kønsdiversitet. Dagen starter med en workshop kun for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Derefter er der oplæg med en musikalsk gæst, og dette er åbent for alle.

eQ Saturdays er videreudviklingen af eQ Fridays. Præsenteres i samarbejde med Tuborgfondet.

Seneste arrangement: Om K-pop med Nanna Bottos på Rytmisk Center i København den 15. april 2023. Læs mere.

Osgoods netværk

Kresten Osgood fortsætter sine succesfulde netværkstalks fra 5E til blandede venues i København og indimellem andre steder i landet. Osgoods Netværk er en serie netværksmøder og samtaler, hvor Osgood interviewer spændende og inspirerende musikalske personligheder. Oftest med en efterfølgende koncert.

Kontakt: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Blandt de seneste arrangementer i Osgoods Netværk var talk med den prisbelønnede saxofonist og komponist Maria Faust på H15 i København den 11. december 2023. Læs mere.

Nyt arrangement kommer snart.

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Hergeir Staksberg er vært for Autors første netværk på Færøerne.

Seneste arrangement: Oyggjatónastovan havde besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn. Læs mere her.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for Autors medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til autor@autor.dk.

Autors netværk drives med midler fra Koda Kultur.