Netværk

Autors mange netværk er steder, hvor sangskrivere og komponister mødes og kan dele deres passion og få inspiration. Det kan være inden for en genre, en tilgang til sangskrivning, et geografisk område eller noget helt fjerde. Vores netværk er lavet for at styrke både det faglige og det sociale sammenhold blandt udøvende komponister og musikere i Danmark. Og for at styrke fællesskab, mangfoldighed, nysgerrighed og kreativitet.

Få overblik over alle vores netværk herunder.

grownup gold

Musiker og sangskriver Stine Liebman har taget initiativet til GrownUp Gold, der arbejder for mere aldersdiversitet i den rytmiske musikbranche. I et samarbejde mellem Autor og GrownUp Gold præsenteres nu et fælles netværk, drevet med midler fra Koda Kultur.

I netværket mødes alle interesserede komponister og sangskrivere over 35 år – og meget gerne et godt stykke over 35 år! Netværksarrangementerne finder typisk sted i København.

Seneste arrangement: Den 1. juni 2022 præsenterede GrownUp Gold og Autor et netværksmøde med Lisbeth Rysgaard på Musikmuseet med “forretningsnetværk” som tema. Læs mere.

Nyt arrangement annonceres snart.


sangskrivercirkler

Marc Facchini står for Autors Sangskrivercirkler.

Efterspørgslen på et fællesskab, hvor sangskrivere kan mødes om nyskrevet musik har været så stor, at vi har lanceret Autors Sangskrivercirkler som nyt netværk i sommeren 2022.

Sangskrivercirkler er et rum, hvor man som sangskriver og komponist kan præsentere sin musik for nye og gamle kolleger fra forskellige alderstrin og genrer. En mulighed for at mødes og blive inspireret af ligesindede.

Nyt arrangement annonceres snart.

Skabertrang Aarhus

Foto: Amit Agnihotri/Unsplash


Skabertrang Aarhus er et nyt netværk for komponister og sangskrivere i Aarhus og omegn. Netværket et startet i juni 2021. Gennem en række workshops vil Skabertrang Aarhus sætte fokus på forskellige aspekter af sangskrivningen og blive klogere på muligheder og faldgruber. Jakob Alsbjerg leder netværket.

Seneste arrangement: Skabertrang Aarhus holdt sangskriverworkshop med Katrine Stochholm tirsdag den 7. juni 2022 på Promus – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus. Læs mere.

Nyt arrangement annonceres snart.

Nippers netværk

Louise Nipper. Foto: Niels Jacob Dandanell

Lydtekniker og producer Louise Nippers netværk er et online producer- og mixnetværk.

Hvis du selv producerer dine egne kompositioner, sange og co-writes, og du gerne vil have gode råd til dine mix samt give og modtage feedback fra andre musikskabere i samme båd, så er dette online netværk noget for dig.

Netværket startede i april 2021 og kører året ud med online møder hver anden uge. Du behøver ikke deltage hver gang, men hvis du kommer med i løbet af året, skal du se videoer fra de første netværksgange for at kunne følge med. Netværket præsenteres af Autor og Koda Kultur. Alle medlemmer af Koda kan være med.

Læs mere om Nippers netværk. Netværket er fyldt.

klubben vest

Hyggelige arrangementer for komponister og sangskrivere i Randers og omegn. Ofte med mad og et inspirerende besøg udefra af en kunstner, der fortæller om sin musik og karriere samt giver et par numre.

Seneste arrangement: Hyggelig klubaften torsdag den 28. april med middag plus livemusik og fortælling fra Mike Andersen. Læs mere.

Nyt arrangement annonceres snart.

jazzfuel

Matt Fripp. PR-fofo.

Jazzfuel-netværket gav i 2021 en (virtuel) hjælpende hånd til selvstændige DYI-musikere og sangskrivere med sparring og feedback på deres karriere.

Netværket drives af britiske Matt Fripp, som har en baggrund inden for jazz. Men netværket er relevant for alle selvstændige musikere/komponister uanset genre.

Læs mere her.

Jazzfuel-forløbet blev indtil videre afrundet i 2021.

EQ FRIDAYS

Randi Pontoppidan. PR-foto.

eQ Fridays er et netværk drevet af Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center i København og Autor. Netværket byder på musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Det handler om musikproduktion inden for alle genrer, og deltagerne kan her blive inspireret sammen og møde nye samarbejdspartnere.

eQ Fridays foregår den første fredag i måneden og præsenteres i samarbejde med Tuborgfondet.

Seneste arrangement: En aften med besøg af Randi Pontoppidan, som fortalte om sit musikalske arbejde som komponist, vokalist og performer den 3. juni 2022. Læs mere.

eQ Fridays er afrundet for denne omgang, men måske kommer der mere senere i 2022 eller 2023.


Osgoods netværk

Allen Lowe. PR-foto.

Kresten Osgood fortsætter sine succesfulde netværkstalks fra 5E til blandede venues i København. Osgoods Netværk er en serie netværksmøder og samtaler, hvor Osgood interviewer spændende og inspirerende musikalske personligheder. Oftest med en efterfølgende koncert.

Næste arrangement: Kresten Osgood får tirsdag den 20. september besøg af den ikoniske Chicago-saxofonist Mars Williams – en af de få saxofonister, der fungerer lige så godt i et heavy- eller popband som i fri impro. Læs mere.

Kontakt og tilmelding: Kresten Osgood på osgood@funky.dk

Oyggjatónastovan (Færøerne)

Foto: Alessio Mesiano

Hergeir Staksberg er vært for Autors første netværk på Færøerne.

Seneste arrangement: Oyggjatónastovan havde besøg af forfatter, digter, sangskriver m.m. Marjun Syderbø Kjelnæs i Tórshavn. Læs mere her.

Nyt arrangement annonceres snart.

Kontakt: skriv til oyggjatonastovan@gmail.com

BFM

Brancheklubben for Film- og Mediekomponister. Vil du høre mere om netværket og mulighederne for optagelse, så læs mere på www.filmkomponister.dk.

Arbejder du med musik til film og spil? Så kan du med fordel søge optagelse i Brancheklubben for Film og Mediekomponister, BFM – et netværk for danske komponister, som arbejder med audiovisuelle medier, TV, kort-, dokumentar- og spillefilm samt spil.

BFM hører under Koda, er gratis og er fælles for alle medlemmer af Koda.

Kontakt og tilmelding: Lone Nyhuus (lony@filmkomponister.dk)

Der ydes transportrefusion for Autors medlemmer og andre Koda-medlemmer i forbindelse med deltagelse i netværksarrangementer, hvis man krydser Storebælt. Du skal rejse med billigste transportform (ikke taxa), og du kan få refunderet op til 1.000 kr. Kopi af transport-bilagene sendes til autor@autor.dk.

Autors netværk drives med midler fra Koda Kultur.