Skaberklubben: Lydmor

Mange har efterspurgt det, og DJBFA tilbyder nu et virtuelt netværk med skiftende oplægsholdere. Vi starter 7. maj 2020.

COVID-19 lockdown har medført aflysning af både festivaler, koncerter og sociale faglige aktiviteter i DJBFA. Mange sangskrivere og komponister står i en ny situation, hvor planlagte koncertaktiviteter er aflyst, og der i stedet er tid og rum til at fordybe sig i skabelsesprocessen.

Derfor inviterer DJBFA nu alle medlemmer til at mødes online i Skaberklubben for at dele erfaringer og udfordringer med at navigere i kreative processer. I Skaberklubben taler vi om at iscenesætte kreative processer for os selv, deler gode arbejdsrutiner og udfordrer hinanden til at skrive på nye måder ud fra et ønske om, at vi går fra møderne med forstærket skaberlyst. Det er her du kan få et indspark, hvis din kreativitet er gået i stå, det er her, vi sparrer om tidsstyring og struktur på arbejdsdagen – og så er det her, du kan møde nogle af dem, som er i samme båd som dig som sangskriver og komponist.

Herunder kan du læse om programmet for – og melde dig til – de første tre netværksmøder.