Skabertrang Aarhus: Online kommunikation

Netværket Skabertrang Aarhus inviterer til workshop med Dion Rasmussen med temaet: Hemmeligheden bag god online kommunikation på Promus den 30. november.

Sangskriver m.m. Jakob Alsbjerg leder vores netværk Skabertrang Aarhus. Han inviterer til nyt netværksarrangement sammen med Dion Rasmussen og i samarbejde med Promus den 30. november med ordene:

Dion Rasmussen holder workshoppen i Aarhus. PR-foto.

Det er ikke for sjov, at der sidder tusindvis af folk i musikbranchen, som arbejder rundt om deres signede artisters musik, hver eneste dag. Af en eller anden grund har vi dog som DIY-musikere desværre en tendens til at overse meget af det arbejde, som store labels lægger i deres udgivelser. Vi skaber derved en utopisk illusion for os selv, der fortæller os, at vores musik nok skal nå langt pga. sangens kvalitet i sig selv.

Når vi som musikere vælger at udgive vores musik, så er det for at folk ude i verden skal kunne høre det. Hvis der er mange folk, der hører vores musik, bliver vi glade, og vi stopper sjældent op for at analysere situationen. Men hvis der modsat ikke er nok, der lytter til vores musik, så bliver vi kede af det og frustrerede, hvilket ofte kan føre til en irrationel tankegang, hvor vi begynder at tvivle på vores musik. 

Den gode nyhed er, at det sjældent er din musik, som fejler noget. Langt hen ad vejen kan du i teorien sagtens sidde med et decideret hit. Den dårlige nyhed er bare, at det er lidt ligegyldigt, hvor god din sang er, hvis folk aldrig når at bliver præsenteret for den.

om workshoppen

Til workshoppen kommer til at fokusere meget på vores mindset og måden, vi kommunikerer på, når vi udgiver vores musik. Vi skal analysere os frem til, hvordan vi bliver mere komfortable med de platforme, vi benytter os af, og der vil også komme konkrete eksempler på, hvordan det fungerer i praksis via cases.

Rom blev ikke bygget på én dag, og der findes ikke ét simpelt værktøj, som gør, at vores musik på magisk vis ryger ud til alle de potentielle lyttere. Til gengæld har internettet skabt uanede muligheder for gratis opmærksomhed, hvis man er villig til at arbejde for det.

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Alle interesserede Koda-medlemmer kan tilmelde sig.

Hvad: Netværket Skabertrang Aarhus: Hemmeligheden bag god online kommunikation
Hvornår: Tirsdag den 30. november 2021 kl. 19.00.
Hvor: Promus, Vester Allé 15, 8000 Aarhus.

om dion rasmussen

Workshoppen bliver afviklet af Dion Rasmussen fra konsulentfirmaet- og pladeselskabet Slingshot Music. Dion er uddannet i Music management ved DJM og arbejder bl.a. som freelance coach via DiGiDi og Artlab indenfor Markedsføring og Sociale Medier. Han har sideløbende en karriere som prisvindende dansk rapper igennem de seneste 20 år, hvor han har medvirket på 30 danske pladeudgivelser. 

”Jeg har aldrig selv modtaget decideret musikundervisning. Jeg kan hverken noder eller akkorder og kan ikke spille nogen instrumenter. På trods af det, har jeg har skrevet og udgivet +100 danske sange, som sammenlagt har genereret over 20 millioner afspilninger. Det har ikke været sangenes lydmæssige kvalitet, som har gjort udslaget, men derimod måden jeg og mine kollegaer har kommunikeret vores budskaber ud på, under selve markedsføringsprocessen.”

TILMELD DIG HER


Workshoppen præsenteres i samarbejde med Promus – Produktionscenteret for Rytmisk Musik i Aarhus.

Netværket bliver til med midler fra Koda Kultur.