Vokalproduktion og mix med Vakle til eQ Fridays

Fredag den 3. september inviterer vi igen til eQ Fridays – Musikproduktion og netværk for kvinder, transpersoner og ikke-binære i samarbejde med Beats by Girlz Denmark og Rytmisk Center.


Bliv klogere på musikken og mød dine musiker-kolleger. Alle kvinder og kønsminoriteter er velkommen til en eftermiddag og aften, med et spændende oplæg, og efterfølgende mulighed for at gå ud i lydstudierne til spontane arbejdsfællesskaber, feedback eller vidensdeling i mindre grupper. Ta’ gerne din computer og egne produktioner med.

Månedens oplæg: Vakle

Denne gang får vi besøg af produceren Vakle, som vil fortælle og dele tips om vokalproduktion. Vakle (hun/hende) producerer fra sit studie på Nørrebro i København, hvor r’n’b, hiphop og soulede popproduktioner oftest flyder ud af hendes monitors. Lyden bærer tydeligt præg af hendes første år som producer, som blev tilbragt i London, og hendes beats er udfordrende, eksperimenterende og lidt “fløde” til tider.

Ud over at producere sit eget og andres musik, er Vakle en del af det danske producerfællesskab We Produce samt tilrettelægger og producent af Girls Are Awesome-podcasten Talking Tunes hvor hun snakker om musikproduktion med andre artister, såsom Soleima, Alina Smith, Lydmor og mange flere.

Til september udkommer første single fra et konceptalbum fra Vakle med vokalfeatures på alle tracks – en r’n’b anthem, vi blandt andet kommer til at kigge på på workshoppen. Derudover kommer vi til at optage og mixe en vokaloptagelse sammen fra start til slut. Og Vakle vil dele alle sine yndlingstricks og -plugins med jer.

Praktisk

Eventet er gratis, men der er et begrænset antal pladser, så deltagelse kræver tilmelding. Der vil også være lidt forfriskninger til ganen. Vi overholder alle coronarestriktioner, og man skal naturligvis medbringe coronapas.

Hvad: eQ Fridays.
Dato: 3. september 2021.
Tid: Døre kl. 15.30, oplæg kl. 16, luk kl. 20.
Sted: Vesterbrogade 107 E, 1620 København V. Gå ind i gården, der står Luna på døren. Også adgang fra Enghavevej.
Pris: Gratis, men kræver tilmelding.

Se Facebook-event.

EQ Fridays

Vi ønsker at bidrage til at skabe et stærkere fællesskab og større vidensdeling i musikbranchen for kvinder, transpersoner og ikke-binære. Dette er stedet, hvor folk indenfor musikproduktion af alle genrer kan mødes, blive inspireret og møde nye samarbejdspartnere. EQ Fridays foregår den første fredag i måneden.

EQ Fridays er et samarbejde mellem Beats by Girlz Denmark, Rytmisk Center og DJBFA og er støttet af Tuborgfondet.

TILMELD DIG HER