Autor præsenterer: Tirsdagsklubben

Savner du kompetent sparring, eller søger du et fagligt fællesskab, der kan hjælpe dig med at bevare et kontinuerligt kreativt output? Så er Tirsdagsklubben noget for dig!

I foråret 2023 lanceres Autors komponistklub, Tirsdagsklubben. Et netværk, der samler sine medlemmer i et forpligtende fællesskab, med hensigten om at støtte et kontinuerligt og bæredygtigt virke som sangskriver og/eller komponist. Ansøg om at komme med senest 9. januar.

Tirsdagsklubben mødes én gang månedligt, og til hvert møde medbringer hvert medlem en ny komposition. I mindre grupper præsenterer man sit arbejde for hinanden, og modtager feedback efter behov. Måske har du brug for en second opinion på teksten i andet vers, eller melodilinjen i c-stykket. Måske synes du at din komposition mangler et eller andet, men du kan ikke lige finde ud af hvad det er. Eller måske har du bare brug for at høre noget helt andet musik fra nogle gode kolleger, der arbejder i samme og i andre boldgader end dig selv. Uanset hvad er du velkommen i Tirsdagsklubben. Efter hver session vil der være fællesspisning, og efter spisningen kommer der en gæst og holder et kort inspirationsoplæg.

Vært for Tirsdagsklubben er musiker og sangskriver Marc Facchini, der siden 2010 har været aktiv som turnerende, indspillende og udøvende musiker, i forskelige bandsammenhænge samt som solist. Siden han blev færdiguddannet fra RMC i 2017, har Marc undervist og faciliteret i mange forskellige kreativitets- og sangskrivnings-sammenhæng. Grundlaget for Marcs metode er filosofien om, at man som komponist og sangskriver altid får noget ud af at høre om andre menneskers oplevelse af musikken, men ikke nødvendigvis hvad de synes om den. Altså, at det er mere spændende at høre hvad musikken fik dig til at tænke på og hvilke idéer den gav dig, end hvorvidt den falder i din smag.

Hvis du tilmelder dig, er det vigtigt at du kan være med i minimum 4 ud af de 5 møder, der er i netværket. I udvælgelsen af deltagere til Tirsdagsklubben vil der blive lagt væk på diversitet indenfor genre, køn, alder og etnicitet. Det er gratis at deltage i Tirsdagsklubbens aktiviteter.

Program for alle 5 sessions:
16:00 – Åben drop-in
16:30 – Lyttesessions i grupper
19:00 – Aftensmad
19:45 – Dagens inspirations-oplæg
20:30 – Fri snak
21:00 – Tak for i aften

Mødedatoer, forår 2023:
Tirsdag den 17. januar kl. 16-21
Tirsdag den 14. februar kl. 16-21
Tirsdag den 28. marts kl. 16-21
Tirsdag den 2. maj kl. 16-21
Tirsdag den 20. juni kl. 16-21

Hvad: Netværket Tirsdagsklubben
Hvornår: Næste gang tirsdag den 17. januar 2023 kl. 16-21.
Hvor: Hos Autor, Lautrupsgade 9, 5. sal, 2100 København Ø.
Hvem: Alle interesserede sangskrivere/komponister, som er medlem af Koda, kan gratis deltage. Vi sammensætter et hold, så ansøg via nedenstående link for at komme med.

Ansøgningsfrist: 9. januar 2023.

ansøg her